Καμία επαφή με Βίλα!
Καμία ενημέρωση δεν έχει ο Σίμον Πόουλσεν για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άστον Βίλα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Άλκμααρ.
Καμία ενημέρωση δεν έχει ο Σίμον Πόουλσεν για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άστον Βίλα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Άλκμααρ.
Ερευνα θα κάνει η Αστον Βίλα, για τις συνθήκες του τροχαίου που είχε την Κυριακή ο ποδοσφαιριστής της Μπάρι Μπάναν, όπως αποκάλυψε ο Αλεξ ΜακΛις. Υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί ο παίκτης να ήταν μεθυσμένος!
Την ακύρωση της κόκκινης κάρτας με την οποία τιμωρήθηκε ο Κρις Χερντ στο ντέρμπι του Black County με τη Γουέστ Μπρομ θα διεκδικήσει η Άστον Βίλα! Οι «χωριάτες» θα καταθέσουν έφεση για την απόφαση, την οποία ο Άλεξ ΜακΛις χαρακτηρίζει απόλυτα λανθασμένη και δεν… δέχεται μύγα στο σπαθί του!
Το αριθμητικό μειονέκτημα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα (2-1) της Άστον Βίλα από τη Γουέστ Μπρομ, σύμφωνα με τον Άλεξ ΜακΛις. Ο τεχνικός των «χωριατών», δεν θέλησε να σχολιάσει την ορθότητα της κόκκινης κάρτα στον Κρις Μπραντ, αλλά τόνισε πως ήταν το γεγονός που βοήθησε τους «baggies» στην ανατροπή του σκορ.
Μπορεί στην Αγγλία όλοι να περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ που διεξάγεται αύριο, ωστόσο το πρώτο…πιάτο της 9ης αγωνιστικής είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Η Λίβερπουλ γκέλαρε με την Νόριτς και έμεινε στο 1-1 στο «Άνφιλντ» ενώ η Νιούκαστλ νίκησε 1-0 την Γουίγκαν και έμεινε αήττητη και πολύ κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντικά διπλά για Γουέστ Μπρομ και Σάντερλαντ, ισόπαλες 2-2 ήρθαν Γουλβς και Σουόνσι.
Η βαθμολογική «ανάσα» με τη νίκη επί της Γουλβς δεν χαραμίστηκε! Η Γουέστ Μπρομ επικράτησε 2-1 της Άστον Βίλα στο ντέρμπι μίσους του Black County και συνεχίζει την αναρρίχησή της! Με δέκα παίκτες από το 36’ οι «χωριάτες», αποτελεσματικοί όταν χρειάστηκε οι «baggies» που πανηγύρισαν σημαντικό «τρίποντο»!
Όσο δεν τα… βρίσκει με τη Γουίγκαν για την ανανέωση του συμβολαίου του, τόσο οι «μνηστήρες» για την απόκτηση του Ούγκο Ρονταγιέγκα αυξάνονται!
Η κόντρα μεγάλη, το μίσος απύθμενο στο ντέρμπι του Black County, το οποίο θα φέρει αντιμέτωπες τις Άστον Βίλα και Γουέστ Μπρομ για 178η φορά. Από την πρώτη τους ήττα για φέτος προέρχονται οι γηπεδούχοι, από μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τη Γουλβς οι «baggies».
Κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Ζερμέιν Τζίνας, ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της Άστον Βίλα, Άλεξ ΜακΛίς, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Απογοητευμένος τόσο με την εμφάνιση των παικτών του, όσο και με το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Άλεξ ΜακΛις, μετά την ήττα της Άστον Βίλα από τη Μάντσεστερ Σίτι με 4-1. Ο τεχνικός των «χωριατών» στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του, ενώ σχολίασε και τα ατομικά λάθη που έγιναν στον αγώνα.