Λάμπερτ: «Φανταστικός ο κόσμος»
Ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Άστον Βίλα στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πολ Λάμπερτ.
Ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Άστον Βίλα στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πολ Λάμπερτ.
Η Άστον Βίλα φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στην τελευταία χρονικά σημερινή αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Διαβάστε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Πολ Λάμπερτ και Μπρένταν Ρότζερς.
Αρκετά καλά ξεκίνησαν οι Άστον Βίλα και Λίβερπουλ στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και ασφαλώς, θέλουν να πορευτούν σε θετική τροχιά. Στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κοντράρονται μεταξύ τους στο «Βίλα Παρκ» και ξέρουν και οι δυο ότι οι κίνδυνοι για την άμυνά τους, είναι πάρα πολλοί…
Όσο άνετη κι αν ήταν η Τσέλσι στην πρεμιέρα με τη Χαλ, άλλο τόσο αγχώθηκε και δυσκολεύτηκε στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι. Οι «μπλε» του Λονδίνου τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά επικράτησαν με σκορ 2-1 για την τρίτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Παράπονα για τη διαιτησία από τους «χωριάτες».
Δύο αλλαγές για την Τσέλσι σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Χαλ. Στη θέση του Ντε Μπρούιν βρίσκεται ο Χουάν Μάτα στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Ντεμπά Μπα είναι στην κορυφή της επίθεσης, απόντος του Φερνάντο Τόρες. Ο Κλαρκ αντί του Μπέικερ για τους «χωριάτες».
Την ευκαιρία να βρεθούν έστω και για λίγο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ θα έχουν Τσέλσι και Άστον Βίλα, οι οποίες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους λίγο… νωρίτερα από τις υπόλοιπες ομάδες, λόγω της συμμετοχής των «μπλε» στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.
Το παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στην Άστον Βίλα (21:45) θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟΤΕ Sport 1 HD.
Την παραίτηση του από τη θέση του βοηθού προπονητή στη δεύτερη ομάδα της Αστον Βίλλα υπέβαλλε ο Στίλιαν Πετρόφ προκειμένου να αφοσιωθεί στην ανάρρωση του.
Την άποψη πως ο διαιτητής της αναμέτρησης με την Άρσεναλ πήρε την σωστή απόφαση στη φάση του πέναλτι υπέρ της Άστον Βίλα, εξέφρασε ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ.
Φόβο και… τρόμο σκόρπισε η Άστον Βίλα στο «Έμιρεϊτς», όπου επικράτησε με σκορ 3-1 της Άρσεναλ, όπως τόνισε ο προπονητής των «χωριατών», Πολ Λάμπερτ, μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας του.