«Στα δύο» το Λονδίνο για Μπρόζοβιτς
Άρσεναλ, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου είναι οι τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται άμεσα για τον μέσο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.
Άρσεναλ, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου είναι οι τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται άμεσα για τον μέσο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.
Δίχως καν να ενημερώσουν τον Αρσέν Βενγκέρ ή κάποιο άλλο μέλος του τεχνικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ συζήτησαν μεταξύ τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και το -8 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!
Ακατανόητο έχει γίνει για τον Αρσέν Βενγκέρ το γεγονός πως ο κόσμος της Άρσεναλ έχει κρίνει ολόκληρη τη σεζόν από τον Φεβρουάριο και καταφέρεται πάλι εναντίον του, όπως έγινε το βράδυ της Τρίτης με το πανό που υψώθηκε στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο «KC Stadium» και ζητούσε την αποχώρησή του.
Οι οπαδοί της Άρσεναλ φαίνεται ότι πλέον δεν θέλουν να συμβιβάζονται με νίκες που απλά παροδική χαρά κι έτσι, μετά το 4-0 επί της Χαλ και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, ζήτησαν την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ!
Χωρίς να συναντήσει σθεναρή αντίσταση, η Άρσεναλ νίκησε 4-0 τη Χαλ και εξασφάλισε.. με καθυστέρηση την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.
Ο φημολογούμενος μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ, Νολίτο, παραδέχθηκε πως είχε πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά την αρνήθηκε.
Μια από τις απαντήσεις στις οποίες δεν είχε συνηθίσει τον κόσμο, έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ ενόψει του αποψινού επαναληπτικού Κυπέλλου με τη Χαλ, τονίζοντας πως έχει βαρεθεί πλέον να βλέπει ανάμεσα στην κριτική που του ασκείται να γράφεται πως θα πρέπει να φύγει από τον πάγκο της Άρσεναλ!
Τελείως αντίθετη άποψη, έχει ο Περ Μερτεσάκερ, από αυτή που εξέφρασε ο Αλέξις Σάντσες περί έλλειψη πίστης και αυτοπεποίθησης για να φτάσει η Άρσεναλ στον τίτλο.
Μπορεί οι εμφανίσεις της Άρσεναλ να μην πείθουν ότι μπορεί να καλύψει το -8 από την πρωτοπόρο Λέστερ στις εναπομείναντες εννέα αγωνιστικές, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ εκτιμά πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Τη δική της «μάχη» με τη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να δώσει η Άρσεναλ, για το ποια από τις δύο θα καταφέρει να αποσπάσει πρώτη την υπογραφή του άσου της Σεβίλλης, Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ.