Δίνει πάνω από 40εκατ. για Σάντσες η Παρί!
Έτοιμη να προσφέρει πάνω από 40 εκατομμύρια λίρες είναι η Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ.
Έτοιμη να προσφέρει πάνω από 40 εκατομμύρια λίρες είναι η Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσει τον Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ.
Προς Μαδρίτη οδεύει ο μεταγραφικός στόχος… της μισής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων και αγγλικών ομάδων, Κιλιάν Εμπαπέ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι Μονακό και Ρεάλ έδωσαν τα χέρια στο εξωφρενικό ποσό των 180εκατ. ευρώ!
Έχοντας μόλις πληρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει ακραίους μπακ η Μάντσεστερ Σίτι ενισχύεται σε ένα κομμάτι που πονούσε πολύ και πλέον για τη νέα χρονιά εκείνο που της λείπει δεν είναι κάποιος παίκτης αλλά απλά πλέον μια κίνηση ως σημείο αναφοράς! Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τη μεταγραφολογία! Καιρός να αρχίσουμε να τεστάρουμε τις γνώσεις μας! Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τα nicknames των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ; Μπες στο κουίζ και διαπίστωσέ το!
Διατεθειμένο να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι την καριέρα του, ακόμη και με λιγότερα χρήματα σε σύγκριση, όχι μόνο με αυτά που λαμβάνει στην Άρσεναλ, αλλά και με αυτά που προσφέρουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες που τον διεκδικούν, παρουσιάζει ο «Independent» τον Αλέξις Σάντσες!
Δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση παραχώρησε ο Λούκας Πέρεθ αφήνοντας αιχμές για την αντιμετώπιση που τυγχάνει εδώ και μήνες από τους ανθρώπους της Άρσεναλ, τονίζοντας παράλληλα πως δεν ρωτήθηκε από κανέναν για την παραχώρηση του αριθμού της φανέλας του (9) στον Αλεξάντρ Λακαζέτ.
Το «κόλλημα» που παρουσιάζει η μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στην Παρί Σεντ Ζερμέν έχει κινητοποιήσει τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι, που επιστρέφουν στο παιχνίδι της απόκτησης του διεθνούς Χιλιανού άσου της Άρσεναλ.
Την πρόθεση του Ολιβιέ Ζιρού να παραμείνει στο δυναμικό της Άρσεναλ και να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ.
Πρόταση της Αντάλιασπορ για τον Τζακ Γουίλσιρ έφερε στο φως η «Daily Mail», με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ αλλά και να παραδέχεται τις δυσκολίες της περίπτωσης.
Το πόσο μεγάλο είναι το ποσό που προτίθεται να δώσει για τον Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι με τα 197 εκ. λίρες που κοστίζει ο Βραζιλιάνος, θα μπορούσε να αποκτήσει μία... ενδεκάδα παικτών που αγόρασαν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ!