Πιάστηκε στα χέρια με τους «πιτσιρικάδες» ο Γουίλσιρ (Video)
Ο Τζακ Γουίλσιρ έχασε την ψυχραιμία του στο ματς της Κ23 της Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και έπιασε... έναν-έναν τους “πιτσιρικάδες” των “πολιτών” με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Ο Τζακ Γουίλσιρ έχασε την ψυχραιμία του στο ματς της Κ23 της Άρσεναλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και έπιασε... έναν-έναν τους “πιτσιρικάδες” των “πολιτών” με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες μεριές για τα δικαιώματα του Κίραν Γκιμπς βρίσκεται και η Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα. Παραμένει θερμό το ενδιαφέρον από την Αγγλία για τον 27χρονο αριστερό μπακ-χαφ της Άρσεναλ.
Μια «ανάσα» από τη μετακίνησή του στη Σουόνσι βρίσκεται ο Σαμ Κλούκας, αφού η Χαλ αποδέχτηκε την πρόταση των Ουαλών σύμφωνα με το «Sky Sports».
Την απόκτηση του Καρλ Τζένκινσον και του Κοέν Μπραμάλ από την Άρσεναλ ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπέρμιγχαμ!
Προσπάθεια να… απομακρύνει τους φιλόδοξους μνηστήρες που επιχειρούν να αποσπάσουν τα δικαιώματα του Άλεξ Όξλεϊντ- Τσάμπερλεϊν κατέβαλλε η Άρσεναλ, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας!
«Μάχη» για την απόκτηση του Γιούλιαν Ντράξλερ είναι έτοιμες να δώσουν Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως έγραψε η «Daily Mirror».
Νέα, σαφώς βελτιωμένη προσφορά ύψους 70εκατ. λιρών είναι έτοιμη να καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ!
Το έχει πιάσει το νόημα ο Άλεξ Όξλεϊντ- Τσάμπερλεϊν! Οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με το μέλλον της καριέρας του και εκείνος έχει… σκοράρει ήδη στη νέα του «ομάδα»!
Εκεί απέδωσε εν πολλοίς την ήττα της Άρσεναλ από την Στόουκ (1-0) ο Αρσέν Βενγκέρ. Θεωρεί πως κακώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν μέτρησε το γκολ του Αλεξάντρ Λακαζέτ, ενώ όπως είναι λογικό είχε παράπονα και από τους ποδοσφαιριστές του για τις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που δημιούργησαν!
Είναι γνωστή η ατάκα για την έδρα της Στόουκ και τα κρύα βράδια του χειμώνα, αλλά δύσκολη αποδείχθηκε για την Άρσεναλ ακόμη και πριν τα... πρωτοβρόχια. Ο Μαρκ Χιουζ διάβασε εξαιρετικά τις αδυναμίες που είχε δείξει η αντιπαλός της στην πρεμιέρα -παρά τη νίκη- κόντρα την Λέστερ και κάνοντάς της “outplay” πήρε τους πρώτους βαθμούς για τους “πότερς”. Σκόρερ του τελικού 1-0 ο Χεσέ στο ντεμπούτο του, ακυρώθηκε κακώς γκολ των “κανονιέρηδων”.