Έτοιμος για την επιστροφή ο Γουέλμπεκ!
Την επιστροφή του Ντάνι Γουέλμπεκ μετά από οχτώ μήνες αποχής προανήγγειλε ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου απέναντι στην Πρέστον, ο Αρσέν Βενγκέρ!
Την επιστροφή του Ντάνι Γουέλμπεκ μετά από οχτώ μήνες αποχής προανήγγειλε ενόψει της αναμέτρησης του Κυπέλλου απέναντι στην Πρέστον, ο Αρσέν Βενγκέρ!
Tη δέουσα σοβαρότητα απέναντι στην Πρέστον (7/1, 19.30) οφείλουν να δείξουν οι παίκτες της Άρσεναλ σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του στοχεύει και θα κυνηγήσει για ακόμα μια χρονιά το Κύπελλο Αγγλίας, όπως και τις σεζόν 2013/14 και 2014/15.
Tη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι η Άρσεναλ δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις πόντους της νίκης από την έδρα της Μπόρνμουθ (3-3), έστω και αν… γλύτωσε στην ισοπαλία στο τέλος, εξέφρασε ο Τιερί Ανρί.
Στα συναισθήματα που προκαλούν τ' αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, χρέωσε ο Αρσέν Βενγκέρ τον εκνευρισμό του Αλέξις Σάντσες μετά το 3-3 της Άρσεναλ με τη Μπόρνμουθ, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για... θετική ένδειξη, αφού αυτό σημαίνει ότι ο Χιλιανός είναι παθιασμένος.
Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της Άρσεναλ θα μείνει για τις επόμενες τρεις ή τέσσερις εβδομάδες ο Φρανσίς Κοκλέν, όπως επιβεβαίωσε μέσα από δηλώσεις του στη «Mirror» ο Αρσέν Βενγκέρ.
Η Τσέλσι δεν κατάφερε τελικά να κάνει δικό της το απόλυτο σερί νικών σε μια σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, έμεινε στις 13, όσες είχε πετύχει και η Άρσεναλ πριν από 14 χρόνια και το england365.gr αναλύει τις δύο καταστάσεις στις οποίες βρέθηκαν οι σύλλογοι του Λονδίνου.
Ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του – πλην του Γκάμπριελ – έτρεξαν να πάρουν τη μπάλα και να γυρίσουν στην άμυνα για να δώσουν συνέχεια στο παιχνίδι, ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγύριζε για το 3-3 της Άρσεναλ με τη Μπόρνμουθ.
Έξω φρενών με το ισόπαλο 3-3 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ ήταν ο Αλέξις Σάντσες, του οποίου το μέλλον στην Άρσεναλ παρουσιάζεται πλέον αβέβαιο.
Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στη χθεσινή (3/1) ισόπαλη (3-3) αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ, στάθηκε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Πετρ Τσεχ, ο οποίος, αφενός επαίνεσε τα... ανταλακλαστικά των Λονδρέζων μετά το εις βάρος τους 3-0, μα αφετέρου επισήμανε την κακή εικόνα τους μέχρι να συμπληρωθούν τα πρώτα εξήντα λεπτά του αγώνα.
Απάντηση στα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο και του Αρσέν Βενγκέρ για την ελαστικότητα του προγράμματος της Τσέλσι αναφορικά με τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, ήρθε να δώσει μέσα από δηλώσεις του στην «Telegraph» ο Αντόνιο Κόντε.