Ανακοίνωσε Τζένκινσον και Μπραμάλ η Μπέρμιγχαμ!
Την απόκτηση του Καρλ Τζένκινσον και του Κοέν Μπραμάλ από την Άρσεναλ ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπέρμιγχαμ!
Την απόκτηση του Καρλ Τζένκινσον και του Κοέν Μπραμάλ από την Άρσεναλ ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπέρμιγχαμ!
Προσπάθεια να… απομακρύνει τους φιλόδοξους μνηστήρες που επιχειρούν να αποσπάσουν τα δικαιώματα του Άλεξ Όξλεϊντ- Τσάμπερλεϊν κατέβαλλε η Άρσεναλ, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο συνεργασίας!
«Μάχη» για την απόκτηση του Γιούλιαν Ντράξλερ είναι έτοιμες να δώσουν Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως έγραψε η «Daily Mirror».
Νέα, σαφώς βελτιωμένη προσφορά ύψους 70εκατ. λιρών είναι έτοιμη να καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ!
Το έχει πιάσει το νόημα ο Άλεξ Όξλεϊντ- Τσάμπερλεϊν! Οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με το μέλλον της καριέρας του και εκείνος έχει… σκοράρει ήδη στη νέα του «ομάδα»!
Εκεί απέδωσε εν πολλοίς την ήττα της Άρσεναλ από την Στόουκ (1-0) ο Αρσέν Βενγκέρ. Θεωρεί πως κακώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν μέτρησε το γκολ του Αλεξάντρ Λακαζέτ, ενώ όπως είναι λογικό είχε παράπονα και από τους ποδοσφαιριστές του για τις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που δημιούργησαν!
Είναι γνωστή η ατάκα για την έδρα της Στόουκ και τα κρύα βράδια του χειμώνα, αλλά δύσκολη αποδείχθηκε για την Άρσεναλ ακόμη και πριν τα... πρωτοβρόχια. Ο Μαρκ Χιουζ διάβασε εξαιρετικά τις αδυναμίες που είχε δείξει η αντιπαλός της στην πρεμιέρα -παρά τη νίκη- κόντρα την Λέστερ και κάνοντάς της “outplay” πήρε τους πρώτους βαθμούς για τους “πότερς”. Σκόρερ του τελικού 1-0 ο Χεσέ στο ντεμπούτο του, ακυρώθηκε κακώς γκολ των “κανονιέρηδων”.
Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το πρώτο ημίχρονο στο «Bet365 Stadium», με τις Στόουκ και Άρσεναλ να μένουν στο 0-0 μην έχοντας βρει τον τρόπο για να παραβιάσουν τις εστίες των Μπάτλαντ και Τσεχ αντίστοιχα.
Συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι η Γουέστ Χαμ, με τον Γάλλο επιθετικό της Σέλτικ, Μούσα Ντεμπελέ, να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ομάδας του Σλάβεν Μπίλιτς.
Αντίπαλο για την μεταγραφή του Ρος Μπάρκλεϊ της Έβερτον απέκτησε η Τότεναμ, με την συμπολίτισσά της Άρσεναλ, να ενδιαφέρεται εξίσου για τον Άγγλο επιθετικό μέσο των «ζαχαρωτών».