Βραβείο στον Μάικ Ντιν για τα 500 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ
Την τιμητική του θα έχει σήμερα, λίγο πριν τη σέντρα του Άρσεναλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Μάικ Ντιν, ο οποίος θα παραλάβει βραβείο για τη συμπλήρωση 500 ματς στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ!
Την τιμητική του θα έχει σήμερα, λίγο πριν τη σέντρα του Άρσεναλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Μάικ Ντιν, ο οποίος θα παραλάβει βραβείο για τη συμπλήρωση 500 ματς στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ!
Κανονικά θα εκτίσει την ποινή του ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που θα απουσιάσει από τα επόμενα τρία ματς της Άρσεναλ.
Τις μετοχές της Άρσεναλ «γλυκοκοιτάζει» ο Νιγηριανός επιχειρηματίας, Αλίκο Ντανγκότε.
Η Deloitte δημοσίευσε το Money League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, η Μπαρτσελόνα προσπέρασε τη Ρεάλ Μαδρίτης για να βρεθεί στην κορυφή με τα 840 εκατομμύρια ευρώ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά την 3η θέση ετοιμάζεται για πτώση, ενώ, η Τότεναμ ήταν η... θριαμβεύτρια ανάμεσα στα κλαμπ του Λονδίνου.
Με τη φανέλα της Νυρεμβέργης θα αγωνίζεται έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Ντίνος Μαυροπάνος!
Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Σορντάν Μουστάφι επιχειρεί να κάνει η Γαλατασαράι!
Είναι απορίας άξιο πως ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Selhurst Park το έχασε και έδειξε μονάχα κίτρινη στον Γκαμπονέζο επιθετικό της Άρσεναλ προτού συμβουλευθεί τον VAR και τελικά αποβάλει τον Ομπαμεγιάνγκ.
Τι κι αν προηγήθηκε μόλις στο 12'; Τι κι αν στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε να... «καθαρίζει» την αντίπαλο της; Η Άρσεναλ γι' ακόμη μία φορά τα... «έχασε» στο δεύτερο 45λεπτο, ισοφαρίστηκε σχετικά νωρίς από την Κρίσταλ Πάλας, στο 67' μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και το μόνο που κατάφερε ήταν να «κλέψει» τον έναν βαθμό της ισοπαλίας και να... «δραπετεύσει» από το «Σέλχαρστ Παρκ» με το ισόπαλο 1-1. Σκόρερ για τους «κανονιέρηδες» ο Γκαμπονέζος επιθετικός, ενώ για τους «αετούς» ισοφάρισε στο 54' ο Τζόρνταν Αγιού!
Με την Άρσεναλ να προηγείται με 1-0 και να πραγματοποιεί μία εξαιρετική μέχρι στιγμής εμφάνιση απέναντι στην γηπεδούχο Κρίσταλ Πάλας, η οποία προσπαθεί να αντιδράσει στην υπεροχή των φιλοξενούμενων, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο «Σέλχαρστ Παρκ». Σκόρερ για τους «κανονιέρηδες» ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μόλις στο 12'!
Ακόμη λίγα λεπτά απομένουν για την έναρξη της δεύτερης ημέρας δράσης της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με το «άνοιγμα» να το έχει αναλάβει η «δυνατή» αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Άρσεναλ στο «Σέλχαρστ Παρκ». Ρόι Χόντγκσον και Μικέλ Αρτέτα έχουν ήδη καταλήξει στους 11 με τους οποίους και θα αρχίσουν την αναμέτρηση, με την σέντρα να πραγματοποιείται στις 14:30. Μετάδοση από την CosmoteSport1HD!