Άρσεναλ - Μπέρνλι 1-1 (ημίχρονο)
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο Έμιρεϊτς με τον Λακαζέτ να πετυχαίνει πανέμορφο γκολ στο 13o λεπτό, όμως, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Μπαρνς ισοφάρισε για τους clarets.
Η Άρσεναλ προηγήθηκε στο Έμιρεϊτς με τον Λακαζέτ να πετυχαίνει πανέμορφο γκολ στο 13o λεπτό, όμως, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Μπαρνς ισοφάρισε για τους clarets.
Μόνο ο Κολάσινατς επέστρεψε για την Άρσεναλ έπειτα από τις περιπέτειες με τους εγκληματίες, εκτός αποστολής έμεινε ο Οζίλ που είχε ταλαιπωρηθεί και από ίωση τις προηγούμενες μέρες. Μαζί στην άμυνα οι Σωκράτης – Νταβίντ Λουίζ, βασικός ο Θεμπάγιος, ντουέτο στην επίθεση οι Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ. Με την ίδια 11άδα που νίκησε τη Σαουθάμπτον παρουσιάζεται η Μπέρνλι.
Εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα θα μείνει ο Γουλιάμ Σαλιμπά, που υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην Γαλλία.
Στην απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ στοχεύουν οι ιθύνοντες της DC United για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Γουέιν Ρούνεϊ τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Μετά από αρκετές ημέρες σε... «καραντίνα», οι Μεσούτ Οζίλ και Σέαντ Κολάσινατς επέστρεψαν επιτέλους στις προπονήσεις της Άρσεναλ, οι οποίοι ωστόσο παραμένουν ακόμα υπό ισχυρή προστασία.
Το πάθος του Τζο Γουίλοκ που δεν παράτησε μια φάση με τον Σέλβεϊ αλλά τον κυνήγησε και του πήρε τη μπάλα, έκανε τον Ουνάι Έμερι να πανηγυρίσει τρελά στον πάγκο της Άρσεναλ, στο ματς απέναντι στη Νιούκαστλ!
Στο υψηλότερο βαθμό έχουν φτάσει τα μέτρα ασφαλείας έξω από το σπίτι του Μεσούτ Εζίλ καθώς πλέον γίνονται 24ωρες περιπολίες ανδρών με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά!
Η Άρσεναλ ενθουσίασε γι' ακόμα μια φορά τους οπαδούς της με την παρουσίαση της 3ης φανέλας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Η Άρσεναλ επικράτησε εκτός έδρας της Νιούκαστλ με σκορ 1-0 για την πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και έφτασε ήδη τον περυσινό αριθμό των «καθαρών» εξορμήσεών της…
Φτάνοντας τα 33 γκολ σε 50 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, γρηγορότερα από τους Ράιτ – Ανρί – Φαν Πέρσι, ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν αυτός που έκρινε την πρεμιέρα της Άρσεναλ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 στην έδρα της αξιόμαχης Νιούκαστλ. «Κουλούρια» στο Λέστερ – Γουλβς, με το VAR να παίζει τον ρόλο του.