Ολοταχώς για Σπόρτινγκ ο Μπέντνερ!
Κάτοικος Λισαβόνας θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκλας Μπέντνερ! Όπως αποκαλύπτουν τα πορτογαλικά Μέσα, η Σπόρτινγκ κατέθεσε πρόταση ύψους 10εκατ. ευρώ και η Άρσεναλ συναίνεσε στην παραχώρησή του!
Κάτοικος Λισαβόνας θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκλας Μπέντνερ! Όπως αποκαλύπτουν τα πορτογαλικά Μέσα, η Σπόρτινγκ κατέθεσε πρόταση ύψους 10εκατ. ευρώ και η Άρσεναλ συναίνεσε στην παραχώρησή του!
Από την Γερμανία όπου βρίσκεται η Άρσεναλ προκειμένου να δώσει φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας αποχώρησε ο Θιο Γουόλκοτ ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις στον αστράγαλο.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να είναι μια «καλοκουρδισμένη μηχανή», ωστόσο κάτι της λείπει. Ένα κομμάτι από το παζλ και αυτό αναμένεται να συμπληρωθεί, με την προσθήκη του Σεσκ Φάμπρεγκας. Αυτό υποστηρίζει ο Τσάβι, ο οποίος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Άρσεναλ, ενώ αποκαλύπτει το πότε θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Μπορεί ο ίδιος να αποχώρησε από την Άρσεναλ, δεν θα γίνει το ίδιο, όμως, και με τον Σεσκ Φάμπρεγκας. Ο λόγος για τον Ντενίλσον, ο οποίος βλέπει παραμονή του Ισπανού μέσου στους «κανονιέρηδες».
Τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον χαρακτήρισε ο Αντρέι Αρσάβιν ως… υπαίτιο των αποτυχημένων προσπαθειών της Άρσεναλ να κατακτήσει τίτλους στην Αγγλία!
Ποιος είπε ότι το μάτι του Αρσέν Βενγκέρ μετά από τόσα χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ άρχισε να… χάνει; Ο Αλσατός τεχνικός επιδίδεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Σεσκ Φάμπρεγκας, αφού πέραν του χρηματικού αντιτίμου ζητά και ως έμψυχο αντάλλαγμα και τον Τιάγκο Αλκάνταρα!
Κανονικά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα για τον Σεσκ Φάμπρεγκας, με τη συμφωνία να μην είναι μακριά. Ο Ισπανός μέσος φαίνεται να έχει δεχθεί μείωση στις αποδοχές του, ώστε το ποσό που θα εξοικονομηθεί να συμπεριληφθεί στην προσφορά των «μπλαουγκράνα» προς τους «κανονιέρηδες».
Παίκτης της Ίπσουιτς είναι ο Τζέι Εμάνουελ-Τόμας, καθώς η ομάδα της Τσάπιονσιπ τα βρήκε σε όλα με την Άρσεναλ και στη συνέχεια με τον ίδιο τον 20χρονο επιθετικό.
Αρνητικά απάντησε η FIFA στο αίτημα της Άρσεναλ για τοποθέτηση ειδικής κάμερας στις εστίες, στο ερχόμενο Emirates Cup. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν μια πιο αποτελεσματική μέθοδο για τον έλεγχο της ορθότητας των διαιτητικών αποφάσεων, κάτι που, ωστόσο, δεν θα γίνει ούτε μέσα στο 2011.
Τέλος δεν έχουν τα δυσάρεστα νέα για τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος βλέπει άλλους δύο μεταγραφικούς του στόχους να «κάνουν φτερά». Ο Χουάν Μάτα θα παραμείνει στη Βαλένθια, την ώρα που ο Σάντι Καθόρλα ετοιμάζεται να υπογράψει στη Μάλαγα.