Συμφωνία Άρσεναλ-Κολωνίας για Ποντόλσκι
Σε συμφωνία με την Κολωνία για την απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι ήρθε η Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild».
Σε συμφωνία με την Κολωνία για την απόκτηση του Λούκας Ποντόλσκι ήρθε η Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild».
Την επιθυμία του Λούκας Ποντόλσκι να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η συμφωνία της Κολωνίας με την Άρσεναλ για τη μεταγραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι, αποκάλυψε ο αμυντικός των «κανονιέρηδων» και συμπαίκτης του «Πόλντι» στην εθνική ομάδα, Περ Μερτεσάκερ.
Εξηγήσεις στην UEFA για τα όσα δήλωσε κατά της διαιτησίας μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Μίλαν στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League καλείται να δώσει ο Αρσέν Βενγκέρ.
Αφήνει πίσω τον αποκλεισμό από τη Μίλαν και πλέον θέτει ως επόμενο στόχο της Άρσεναλ την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Βόιτσεκ Σέζνι, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του για απευθείας έξοδο των «κανονιέρηδων» στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Τέλος στα μεταγραφικά… όνειρα των Άρσεναλ και Λίβερπουλ αναμένεται να βάλει πολύ σύντομα η Μπαρτσελόνα, με το σύλλογο της Καταλονίας να φέρεται έτοιμος να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασία της με το νεαρό επιθετικό, Κρίστιαν Τέγιο.
Όποιος είναι έξω απ’ το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει. Ενίοτε (νομίζει ότι) ξέρει και περισσότερη μπάλα. Από την ώρα, λοιπόν, που ο Ρόμπι Φαν Πέρσι έχασε την τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα με τη Μίλαν, το τριπάκι που δημιουργήθηκε ήταν αναπόφευκτο: «Έπρεπε ή όχι να τη… σκάψει»;
Ο Τζακ Γουϊλσιρ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα τη φετινή σεζόν στην Αρσεναλ λόγω τραυματισμού κι έχει όλο το χρόνο να κάνει... χαζομάρες για να περνάει την ώρα. Οπως όταν φωτογραφήθηκε με φανέλα της Λίβερπουλ
Ο αποκλεισμός της Άρσεναλ από το Τσάμπιονς Λιγκ ανήκει στο παρελθόν, ωστόσο οι περιπέτειες του Αρσέν Βενγκέρ δεν είναι απίθανο να συνεχιστούν. Με τιμωρία κινδυνεύει ο Αλσατός τεχνικός, λόγω της διαμαρτυρίας του στο διαιτητή, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μίλαν.
Ερώτηση για τον τρόπο που δοκίμασε να νικήσει τον Αμπιάτι στην ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 4-0, δέχθηκε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος με αυτοπεποίθηση απάντηση ότι του ξαναδινόταν, η ευκαιρία θα προσπαθούσε ξανά με τον ίδιο τρόπο.
Υπερήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που κατέβαλαν, δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ απέδωσε τον αποκλεισμό στην ήττα της Αρσεναλ με 4-0 από την Μίλαν στον πρώτο αγώνα της Ιταλίας.