Πάει για Γουόλκοτ η Σίτι!
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μένει στο διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Σκοτ Σινκλέρ και αλλάζει άμεσα πλεύση! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», ο Θίο Γουόλκοτ γίνεται πλέον ο βασικός μεταγραφικός στόχος των Πρωταθλητών Αγγλίας!
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν μένει στο διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Σκοτ Σινκλέρ και αλλάζει άμεσα πλεύση! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror», ο Θίο Γουόλκοτ γίνεται πλέον ο βασικός μεταγραφικός στόχος των Πρωταθλητών Αγγλίας!
Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι από το απόγευμα της Τρίτης, ο Χένρι Λάνσμπερι. Ο νεαρός μέσος που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Άρσεναλ, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «reds». Στο 1 εκατ. λίρες το ποσό της μεταγραφής.
Οριστικά απών από την αναμέτρηση της Δανίας με την Τσεχία στις 8/9 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είναι ο Νίκλας Μπέντνερ. Η έφεση που κατέθεσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας για την τιμωρία που είχε επιβληθεί στον διεθνή επιθετικό στη διάρκεια του Euro 2012 απορρίφθηκε.
Τις προσπάθειές της για να αποκτήσει τον Νίκλας Μπέντνερ εντείνει η Γιουβέντους, με τους πρωταθλητές Ιταλία να βλέπουν τον Δανό επιθετικό ως μία χρήσιμη προσθήκη στο ρόστερ τους. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συγκατάθεση της Άρσεναλ στην παραχώρησή του.
Τον ιδανικό δημιουργικό χαφ που ψάχνει για την Άρσεναλ βλέπει στο πρόσωπο του Γιοάν Καμπάιγ, ο Αρσέν Βενγκέρ! Η Άρσεναλ, εμφανίζεται έτοιμη να προσφέρει 15 εκατ. λίρες για την απόκτηση του Γάλλου άσου της Νιούκαστλ, η ενδεχόμενη απώλεια του οποίου θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για τις «καρακάξες».
Λίγο χρόνο, ώστε η Άρσεναλ να αποκτήσει ομοιογένεια και να παρουσιάσει στο γήπεδο την πραγματική της εικόνα, ζήτησε ο Μικέλ Αρτέτα από τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» μετά την ισοπαλία (0-0) με τη Στόουκ στο «Μπριτάνια».
Ούτε στο παραμικρό δεν έχει λησμονήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ, μετά το 0-0 με τη Στόουκ, εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας, τονίζοντας πως τα γκολ θα έρθουν για τους «κανονιέρηδες», αρκεί να δουλέψουν λίγο περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων.
Ζιρού και Ποντόλσκι έδειξαν για ακόμη μια φορά ανήμποροι να καλύψουν το κενό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με επιτυχία και για δεύτερο σερί ματς στο φετινό πρωτάθλημα, η Άρσεναλ μένει στο 0-0, αυτή τη φορά κόντρα στη Στόουκ.
Με τον Βόιτσεχ Σέζνι να μένει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και τον Βίτο Μανόνε να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια παρατάσσει την Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ στην αναμέτρηση με την Στόουκ στο «Μπριτάνια». Στην αρχική ενδεκάδα ο Ζιρού, μαζί με τους Καθόρλα και Ποντόλσκι. Στον πάγκο ο Γουόλκοτ.
Η στάση της Άρσεναλ, που δεν τον κάλεσε να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασία τους, αποτέλεσε τον σημαντικότερο λόγο που ο Άλεξ Σονγκ άφησε το Λονδίνο για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.