Ύμνοι Βενγκέρ για Ζιρού
Τις αγωνιστικές ικανότητες του Ολιβιέ Ζιρού εξήρε ο Αρσέν Βενγκερ, ο οποίος έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Γάλλου στράικερ.
Τις αγωνιστικές ικανότητες του Ολιβιέ Ζιρού εξήρε ο Αρσέν Βενγκερ, ο οποίος έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τις τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Γάλλου στράικερ.
Η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στέλνει την Άρσεναλ με φόρα στο «Βίλα Παρκ» για το παιχνίδι κόντρα στην Άστον Βίλα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ! Με στόχο να βρεθούν στην πεντάδα οι «κανονιέρηδες», να βγουν απ’ την επικίνδυνη ζώνη θέλουν οι «χωριάτες».
Μόνο απαρατήρητη δεν περνά η περίπτωση του Κλάας-Γιαν Χούντελααρ από την Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να βάζει στο μικροσκόπιό του τις εμφανίσεις του επιθετικού της Σάλκε, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.
Συμφωνία ύψους 150 εκατομμυρίων λιρών έκανε η Αρσεναλ με την αεροπορική εταιρεία Εmirates η οποία θα συνεχίσει να είναι χορηγός τόσο του γηπέδου μέχρι το 2028 όσο και της φανέλας μέχρι το 2019.
Την ανανέωση της χορηγίας της Emirates αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή η Άρσεναλ, με τους Λονδρέζους να διπλασιάζουν –σχεδόν- τα έσοδά τους σε σχέση με την τρέχουσα συμφωνία. Σε εννιαψήφιο ποσό και πάλι το συμβόλαιο για τον σπόνσορα της εμφάνισης.
Το συμβόλαιο του Αντρέι Αρσάβιν λήγει το καλοκαίρι και στην Αρσεναλ είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν τον Γενάρη προκειμένου να εξασφαλίσουν κάποια χρήματα.
Ο Βόιτσεχ Σέζνι επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της Άρσεναλ, αγωνιζόμενος βασικός στα τελευταία δύο παιχνίδια με την Τότεναμ και την Μονπελιέ ωστόσο δεν νιώθει ότι απέκτησε αμέσως το ρόλο του βασικού τερματοφύλακα. Ο Πολωνός γκολκίπερ, τόνισε ότι η μάχη για τη θέση Νο1 με τον Βίτορ Μανόνε θα είναι δύσκολη.
Η Αρσεναλ με τη νίκη της επί της Μονπελιέ προκρίθηκε για 13η συνεχόμενη χρονιά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός μάλιστα το χαρακτήρισε σημαντικό κατόρθωμα, το οποίο δείχνει τη σταθερότητα του συλλόγου.
Μπορεί να απέχει χρόνια από τους τίτλους, αλλά στο Champions League αποδεικνύεται… Εγγλέζα. Η Άρσεναλ επικράτησε 2-0 της Μονπελιέ στο «Emirates» και προκρίθηκε για 13η συνεχή σεζόν από τους ομίλους του Champions League.
Χωρίς πρόθεση να βάλει ένα χρονοδιάγραμμα στην υπόθεση της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του με την Άρσεναλ, ο Θίο Γουόλκοτ υποστήριξε πως ό,τι είναι να γίνει στο συγκεκριμένο θέμα, θα γίνει και άφησε μια χαραμάδα ελπίδας για τους φίλους των «κανονιέρηδων», τονίζοντας ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στο Λονδίνο.