«Θέλει» Άρσεναλ ο Φάμπρεγας
Να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ επιθυμεί ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος επεσήμανε πως οι «κανονιέρηδες» κατέχουν ξεχωριστή θέση στη καρδιά του.
Να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ επιθυμεί ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος επεσήμανε πως οι «κανονιέρηδες» κατέχουν ξεχωριστή θέση στη καρδιά του.
Πεπεισμένος ότι ο Μπακαρί Σανιά θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στασιμότητα που παρουσιάζουν οι διαπραγματεύσεις με τον Θιο Γουόλκοτ.
Μόνο αδιάφοροι δεν είναι οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο, σύμφωνα με τον Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός άσος αποκάλυψε πως αυτός και οι συμπαίκτες του προσπαθούν στις προπονήσεις και αρκετοί εξ αυτών κάνουν επιπλέον πρόγραμμα.
Αντιθέτως με ότι ακουγόταν και «κυκλοφορούσε» τον τελευταίο καιρό, ο Σανιά δηλώνει ευτυχισμένος στην Αρσεναλ και τονίζει ότι θέλει να παίζει συνέχεια από τη στιγμή που ξεπέρασε τους τραυματισμούς του.
Ο μυικός τραυματισμός του Λούκας Ποντόλσκι δεν του επέτρεψε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη και ο Γερμανός επιθετικός αναμένεται να αποκλειστεί από την αποστολή της Άρσεναλ για το ματς με τη Γουέστ Μπρομ, το Σάββατο.
Την αισιοδοξία πως έχουν κερδίσει τη μάχη για την απόκτηση του νέου παιδιού-θαύματος του αγγλικού ποδοσφαίρου, Γουιλφριντ Ζάχα, εκφράζουν στην Αρσεναλ.
Ο Μπακαρί Σανιά φαίνεται να είναι ο επόμενος παίκτης πρώτης γραμμής που θα αποχαιρετήσει την Αρσεναλ, καθώς ο Γάλλος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τη διοίκηση του συλλόγου.
Έναν Γολγοθά θα πρέπει να ανέβει η Άρσεναλ, εάν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να «σώσει» μια χρονιά που –μέχρι στιγμής- δείχνει χαμένη. Αντίπαλοι μεγαθήρια για τους Λονδρέζους, καλύτερη η κατάσταση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Απόλυτα κατανοητή θεωρεί τη... γκρίνια για τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Άρσεναλ ο Τόμας Ροσίτσκι, ζητώντας ωστόσο από τους φίλους της ομάδας να σταθούν το πλευρό των παικτών του Αρσέν Βενγκέρ.
Να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Αντρέ Σάντος θέλει ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον Βραζιλιάνο αριστεροπόδαρο αμυντικό να μη βρίσκεται, πλέον, στα πλάνα του Αλσατού τεχνικού και την Άρσεναλ να αναζητά τρόπο να τον αποδεσμεύσει, ακόμη και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.