Δανεικός στη Φράιμπουργκ ο Κοκλέν
Στη Φράιμπουργκ, όπου θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, θα βρει ο Φρανσίς Κοκλέν τα λεπτά συμμετοχής που επιθυμεί, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.
Στη Φράιμπουργκ, όπου θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ, θα βρει ο Φρανσίς Κοκλέν τα λεπτά συμμετοχής που επιθυμεί, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.
Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι και την επόμενη χρονιά ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όπως γράφει στο σημερινό της φύλλο η «Marca». Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως καμία ομάδα δεν έχει κινηθεί επισήμως για την απόκτηση του επιθετικού!
Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, διέκοψε τις διακοπές του κι έπειτα από επικοινωνία με τον πατέρα του, επέστρεψε στη Μαδρίτη ώστε να «πακετάρει» και να αναχωρήσει τις επόμενες μέρες για το Λονδίνο, όπου θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ!
Σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις της Άρσεναλ με τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν, όπως επιβεβαιώθηκε και με την παρουσία του πατέρα και ατζέντη του ποδοσφαιριστή στο Λονδίνο! Πιέζουν και οι δύο πλευρές για να πει το «ναι» η Ρεάλ Μαδρίτης.
Στην απόρριψη της πρότασης της Άρσεναλ για τον Κλεμάν Γκρενιέ, προχώρησε η διοίκηση της Λιόν.
Ο Βίτο Μανόνε αποτελεί και επίσημα τον αντικαταστάτη του Σιμόν Μινιολέ κάτω από τα δοκάρια της Σάντερλαντ.
Φέτος το κοντέρ δεν θα «γράψει» τόσα πολλά χιλιόμετρα, όσα τις προηγούμενες χρονιές. Τα μακρινά ταξίδια ελαττώθηκαν και οι αποστάσεις μίκρυναν. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Άρσεναλ, η ομάδα θα ταξιδέψει τη μικρότερη συνολική απόσταση από τις υπόλοιπες τρεις της πρώτης τετράδας.
«Τόπο στα νιάτα» δίνει η Άρσεναλ,, με τρεις ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της ομάδας να υπογράφουν νέα συμβόλαια. Ζάκαρι Φάγκαν, Άντονι Τζέφρι και Ζακ Ανσά…τα ονοματά τους.
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν θα είναι τελικά ο επόμενος σταθμός του Νίκλας Μπέντνερ, όπως ανέφεραν πρωινά δημοσιεύματα.
Σε «ναυάγιο» φαίνεται να οδηγείται η μεταγραφή του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκονζάλο Ιγκουαίν στην Άρσεναλ! «Χάσμα» τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων, με τους «κανονιέρηδες» να είναι έτοιμοι να διακόψουν κάθε επαφή τόσο με τους Μαδριλένους, όσο και με τον παίκτη!