Στη… γωνία για Μενέζ
Έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Ζερεμί Μενέζ, με τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να ετοιμάζουν την κίνησή τους!
Έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Ζερεμί Μενέζ, με τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να ετοιμάζουν την κίνησή τους!
Σιγά-σιγά η υπόθεση… τίτλος βγαίνει από το μυαλό όλων στην Άρσεναλ, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ματιέ Φλαμινί.
Αποκαλύψεων... συνέχεια για τον πρόεδρο της Ίντερ, Ερίκ Τοχίρ, ο οποίος μετά τις χθεσινές του δηλώσεις περί ενδιαφέροντος της ομάδας του για τον Μπακαρί Σανιά, σήμερα (26/3) ανέφερε πως ο Γάλλος θα μείνει στην Αγγλία!
Διόλου χαρούμενος με το τελικό 2-2 της Άρσεναλ κόντρα στη Σουόνσι δεν είναι ο Τόμας Βερμάελεν, για τον οποίο η νίκη κόντρα στους «κύκνους» ήταν σημαντική μετά τη συντριβή από την Τσέλσι.
«Ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες της Άρσεναλ να κατακτήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ έβαλε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε πως πλέον οι «κανονιέρηδες» θα πρέπει να κοιτάξουν να εξασφαλίσουν την 4η θέση, καθώς η Έβερτον πλησιάζει στη βαθμολογία.
Τα είχαν όλα στην Άρσεναλ, αυτό τους έλλειπε... Υποτροπή στον τραυματισμό που είχε υποστεί έπαθε ο Άαρον Ράμσεϊ, με αποτέλεσμα η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να έρθει με καθυστέρηση δύο εβδομάδων από την προβλεπόμενη ημερομηνία!
Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορούσε να καταλάβει πως χάθηκε η νίκη μέσα από τα χέρια των ποδοσφαιριστών του και υποχρεώθηκε η Άρσεναλ στην ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Σουόνσι, στο «Έμιρεϊτς», σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Ούτε σήμερα θα κοιμηθούν ήρεμοι οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες», έμειναν στο 2-2 απέναντι στη Σουόνσι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ στο «Έμιρεϊτς», με το αυτογκόλ του Φλαμινί στο φινάλε να στερεί δυο βαθμούς απ’ τους Λονδρέζους και να χαρίζει έναν στους «κύκνους».
Από το… πουθενά, η Σουόνσι έχει πετύχει το γκολ που της δίνει το προβάδισμα με σκορ 1-0 στο «Έμιρεϊτς», στην αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Με τους Γκιμπς και Τσάμπερλεϊν κανονικά στο αρχικό σχήμα, τον Βερμάελεν να παίρνει τη θέση του τραυματία Κοσιελνί και τον Φλαμινί βασικό, παρατάσσεται η Άρσεναλ κόντρα στη Σουόνσι. Τέσσερις αλλαγές για τους «κύκνους», με τους Τέιλορ, Σέλβεϊ, Ντε Γκούζμαν και Μίτσου να επιστρέφουν στην 11άδα.