Ο Τζον Μος στον τελικό Κυπέλλου
Ο 44χρονος διαιτητής, Τζον Μος θα είναι αυτός που θα «σφυρίξει» τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Άρσεναλ και Άστον Βίλα, την 30η Μαΐου.
Ο 44χρονος διαιτητής, Τζον Μος θα είναι αυτός που θα «σφυρίξει» τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Άρσεναλ και Άστον Βίλα, την 30η Μαΐου.
Οι θετικότατες εμφανίσεις του Φρανσίς Κοκλέν έχουν κάνει τον Αρσέν Βενγκέρ να μην ασχολείται πλέον τόσο ενεργά με τον Μόργκαν Σνάιντερλινγ για την ενίσχυση του ρόστερ της Άρσεναλ, το προσεχές καλοκαίρι.
Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου με την Τσέλσι θέλει να κάνει ο Σεσκ Φάμπρεγας παίρνοντας τη νίκη στο επερχόμενο λονδρέζικο ντέρμπι των «μπλε» κόντρα στην Άρσεναλ.
Κοντά στη συμφωνία με την Εσπανιόλ για την απόκτηση του αμυντικού Έκτορ Μορένο, βρίσκεται η Άρσεναλ σύμφωνα με δημοσίευμα της «Metro».
Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε ότι η Άρσεναλ στάθηκε τυχερή στον περασμένο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Ρέντινγκ, εστιάζοντας στη λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα που χάρισε τελικά την πρόκριση στους "κανονιέρηδες".
Τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν την περίπτωση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι αν αυτή δεν πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.
Με τον Αλέξις Σάντσες στο τιμόνι, η Άρσεναλ απέφυγε το... παγόβουνο της Ρέντινγκ (2-1 στην παράταση, 1-1 στην κανονική διάρκεια) και έβαλε πλώρη για την δεύτερη συνεχόμενη (11η της ιστορίας της) κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας! Ο Χιλιανός σκόραρε και τα δύο τέρματα της τροπαιούχου στο «Γουέμπλεϊ», χαρίζοντάς της την πρόκριση στον τελικό της 30ης Μαΐου.
Σε ένα αρκετά γεμάτο πρώτο ημίχρονο στο «Γουέμπλεϊ» η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα απέναντι στη Ρέντινγκ με γκολ του Αλέξις Σάντσες και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Στην παράταση το ματς, μετά την ισοφάριση (1-1) της Ρέντινγκ στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ματιέ Ντεμπισί γύρισε έπειτα από ένα τρίμηνο και παίρνει και φανέλα βασικού για την Άρσεναλ! Στον πάγκο Γουίλσιρ και Ζιρού. Πέρασε το τεστ ετοιμότητας ο Πογκρέμπνιακ για τη Ρέντινγκ, στον πάγκο οι Κάρακαν και Γιακούμπου.
Ένα 10χρονο παιδί, αντί να συνοδεύσει τους παίκτες της Ρέντινγκ στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» στον αποψινό ημιτελικό με την Άρσεναλ, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο,τελικά θα βρεθεί απλά στην εξέδρα γιατί... εξέφρασε την προτίμησή του!