Πάρντιου: «Άπιαστος ο Σουάρες»
Η ποιότητα του Λουίς Σουάρες στέρησε από τη Νιούκαστλ τη νίκη στο «Άνφιλντ» και έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, όπως ανέφερε ο Άλαν Πάρντιου μετά τον ισόπαλο (1-1) αγώνα στο Μέρσεϊσαϊντ.
Η ποιότητα του Λουίς Σουάρες στέρησε από τη Νιούκαστλ τη νίκη στο «Άνφιλντ» και έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, όπως ανέφερε ο Άλαν Πάρντιου μετά τον ισόπαλο (1-1) αγώνα στο Μέρσεϊσαϊντ.
Ο Στίβεν Τζέραρντ θα ήθελε να γιορτάσει τις 600 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ, με νίκη επί της Νιούκαστλ, αλλά μόνο ο Λουίς Σουάρες του… είχε πάρει δώρο. Με κορυφαίο τον Ουρουγουανό που ήταν μια ομάδα μόνος του, οι «κόκκινοι» πήραν μόλις έναν βαθμό από το ματς με τις «καρακάξες», με το τελικό 1-1.
Ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) που πήρε η ομάδα του στην αναμέτρηση με την ΚΠΡ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ρέντινγκ, Μπράιαν ΜακΝτέρμοντ.
Εκνευρισμένος από την παρουσία της ΚΠΡ στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 10 αγωνιστικές εμφανίστηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, τονίζοντας ότι η ποιότητα του ρόστερ της ομάδας, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Την ισορροπία στην αμυντική και την επιθετική επίδοση της Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να βρει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός κόουτς παραδέχθηκε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί από τη μέση και μπροστά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένος από τη λειτουργία των μετόπισθεν.
Σε κάτι τέτοια επιτεύγματα δεν μετράει το χρώμα της φανέλας, αλλά η αλληλεγγύη ανάμεσα στους συναδέλφους. Ο Γουέιν Ρούνεϊ, συνεχάρη τον Στίβεν Τζέραρντ για τη συμπλήρωση 600 συμμετοχών με τη φανέλα της Λίβερπουλ.
Η μοϊκάνα μπλε και οι δηλώσεις ξεκάθαρες. Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε προειδοποιήσει πως θα σκοράρει και το γκολ του για το τελικό 1-1 κόντρα στη Ρέντινγκ έδωσε στην ΚΠΡ έναν πολύτιμο βαθμό, στη μάχη για την παραμονή. Στον πάτο της βαθμολογίας παραμένουν οι Λονδρέζοι, στην επικίνδυνη ζώνη οι «Royals».
Ο Στίβεν Τζέραρντ στην 600η του συμμετοχή με τη φανέλα της Λίβερπουλ ξεκινάει στο ματς με τη Νιούκαστλ, όπως και ο Λουίς Σουάρες που επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Τον Παπίς Σισέ επέλεξε ο Άλαν Πάρντιου για παρτενέρ του Ντεμπά Μπα στην επίθεση. Διαβάστε τις συνθέσεις των δύο ομάδων.
Στην ανάγκη της Λιόν για εισροή χρημάτων θα «χτυπήσει» η Άρσεναλ τον προσεχή Ιανουάριο και σύμφωνα με δημοσίευμα της «metro.co.uk», θα επανέλθει για την απόκτηση του Γιοάν Γκουρκίφ, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Στους πάγκους θα κληθεί να καθίσει και πάλι ο Τζέιμς ΜακΦάντεν, με τον Σκωτσέζο διεθνή να τραυματίζεται εκ νέου και τη Σάντερλαντ να μην τον υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια της.