Χάνει τον Μίλνερ η Σίτι
Τις υπηρεσίες του Τζειμς Μίλνερ θα στερηθεί η Μάντσεστερ Σίτι τις επόμενες ημέρες μετά τον τραυματισμό του 26χρονου μέσου στο ματς της Τετάρτης με τη Γουίγκαν.
Τις υπηρεσίες του Τζειμς Μίλνερ θα στερηθεί η Μάντσεστερ Σίτι τις επόμενες ημέρες μετά τον τραυματισμό του 26χρονου μέσου στο ματς της Τετάρτης με τη Γουίγκαν.
Απίθανο θεωρεί το ενδεχόμενο η Τότεναμ να βάλει «πωλητήριο» στον Γκάρεθ Μπειλ, ο τεχνικός της ομάδας Αντρε Βίλας Μπόας απαντώντας στην «πρόσκληση» του Λουκα Μόντριτς στον Ουαλό άσο να μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Τα… ξίφη τους για την απόκτηση του Αλεσάντρο Μάτρι φέρονται έτοιμες να διασταυρώσουν τον προσεχή Ιανουάριο Άρσεναλ και Τσέλσι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος βλέπει το χρόνο συμμετοχής του στη Γιουβέντους να μειώνεται.
Ο Λούκας Μόντριτς που έφυγε από την Τότεναμ για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καλεί τον πρώην συμπαίκτη του, τον Γκάρεθ Μπέιλ να κάνει το ίδιο δρομολόγιο και να γίνει παίκτης της ισπανικής ομάδας.
Ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε ανοιχτά για τους μεταγραφικούς στόχους της Άρσεναλ την περίοδο του Ιανουαρίου. Με δηλώσεις του στη γαλλική τηλεόραση, ο Αλσατός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θα προσπαθήσει να αποκτήσει ξανά τον Τιερί Ανρί με τη μορφή δανεισμού και άλλους δύο παίκτες με κανονική μεταγραφή.
Ο Λούκας Λέιβα που επιστρέφει στην αποστολή της Λίβερπουλ για το αυριανό ματς με τη Σαουθάμπτον, μετά από 3,5 μήνες απουσία, ευχαρίστησε τους οπαδούς των «κόκκινων» για τη στήριξη όλο αυτό τον καιρό.
Τον Τζο Κοουλ επιθυμεί να φέρει ως δανεικό στο Λονδίνο ο νέος τεχνικός της ΚΠΡ Χάρι Ρέντναπ ο οποίος έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να διατηρήσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.
Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μίντλεσμπρο και μετά τον Ιανουάριο, εξέφρασε ο Τζος ΜακΕχραν. Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Μπόρο, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην ομάδα του Ρίβερσαϊντ από το ξεκίνημα της χρονιάς.
Ένα μήνα προθεσμία έχει πάρει ο Φερνάντο Τόρες για να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, έχει μεταφέρει το μήνυμα στον Ράφα Μπενίτεθ, έχοντας μάλιστα και έτοιμη τη λύση που ακούει στο όνομα…Τάισον.
Σε φουλ ρυθμό προπονήσεων μπήκε από τις αρχές της εβδομάδας ο Νεμάνια Βίντιτς, σχεδόν δύο μήνες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο. Ο Σέρβος αμυντικός αναμένεται να μπει στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το παιχνίδι με την Κλουζ στην 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.