Δεν πάει Αγγλία ο Καμαρά
Παρά τη φημολογία που ήθελε τον Ζουμανά Καμαρά της Παρί Σεν Ζερμέν να μετακομίζει στην Αγγλία για μία εκ των Φούλαμ, Γουέστ Μπρομ και Γουέστ Χαμ, ο Γάλλος αμυντικός θα παραμείνει στο Παρίσι.
Παρά τη φημολογία που ήθελε τον Ζουμανά Καμαρά της Παρί Σεν Ζερμέν να μετακομίζει στην Αγγλία για μία εκ των Φούλαμ, Γουέστ Μπρομ και Γουέστ Χαμ, ο Γάλλος αμυντικός θα παραμείνει στο Παρίσι.
Στο «St. Mary’s» θα παραμείνει ο Μόργκαν Σνάιντερλιν, μέχρι το 2017! Ο μέσος της Σαουθάμπτον κλήθηκε στα γραφεία της ομάδας, το απόγευμα της Δευτέρας και μετά χαράς έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου που του πρότεινε η διοίκηση.
Την πεποίθησή του πως η ΚΠΡ μπορεί να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο Γκάρι Νέβιλ σε εκπομπή του ειδησεογραφικού δικτύου Skysports.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχει ενημερώσει σχετικά τον ατζέντη του, αλλά δεν θα ανακοινώσει τίποτα πριν το καλοκαίρι.
Χωρίς τέσσερις παίκτες της, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, θα παραταχθεί η Μπλάκμπερν στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λέστερ, το βράδυ της Τρίτης.
Είκοσι χρόνια και μια μέρα συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Μπόμπι Μουρ και η Γουέστ Χαμ, πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Τότεναμ, τίμησε τη μνήμη του πρώην Άγγλου διεθνή που είχε φορέσει και τη φανέλα του λονδρέζικου συλλόγου για 16 χρόνια!
Το μυστικό που τον κρατάει προσγειωμένο φανέρωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, το οποίο δεν είναι άλλο από τη μητέρα του, η οποία τον βάζει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και του λέει να κρατάει το κεφάλι του χαμηλά.
«Καθαρή» την έβγαλε ο Λουίς Σουάρεζ όσον αφορά την καταγγελία της Ζενίτ στην UEFA για το διπλό χτύπημα στον Τόμας Χούμποτσαν, για το οποίο κατηγορούσαν οι Ρώσοι τον Ουρουγουανό φορ της Λίβερπουλ, μετά το παιχνίδι του «Άνφιλντ» για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Την απαίτησή του να δει η Γουίγκαν τα έντεκα εναπομείναντα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ σαν τελικούς Κυπέλλου, εξέφρασε ο Τζέιμς ΜακΚάρθι.
Τον Ούγκο Γιορίς επέλεξε ο Αντρέ Βίλας - Μπόας για την εστία της Τότεναμ στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Ο Βερτόνχεν στο αριστερό άκρο της άμυνας των «σπιρουνιών». Φανέλα βασικού πήρε για τα «σφυριά» ο Ο'Μπράιεν, που επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις της ομάδας. Δείτε τις συνθέσεις.