Ούτε για πλάκα
Μόνο τις φήμες που ακούει… ταράζεται ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος για ακόμη μια φορά τόνισε πως δεν είναι στις προθέσεις του να χάσει από την ομάδα, τον Σεσκ Φάμπρεγκας.
Μόνο τις φήμες που ακούει… ταράζεται ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος για ακόμη μια φορά τόνισε πως δεν είναι στις προθέσεις του να χάσει από την ομάδα, τον Σεσκ Φάμπρεγκας.
Με απολογητικό ύφος μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης (1-1) με τη Λιντς, ο Θίο Γουόλκοτ. Ο νεαρός επιθετικός της Άρσεναλ ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση που οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν το πέναλτι, από το οποίο ισοφάρισε στο 90ο λεπτό ο Σεσκ Φάμπρεγας, ωστόσο παραδέχθηκε πως… βούτηξε!
Την ελπίδα του να συνεχίσει να βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα ο Ματ Ντάρμπισιρ, όπως έκανε δύο φορές στο παιχνίδι με τη Μίλγουολ και συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση της Μπέρμιγχαμ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας με την επικράτηση με σκορ 4-1, εξέφρασε ο τεχνικός των «μπλε», Άλεξ ΜακΛις.
Πλήρης συμφωνία έχει επιτευχθεί ανάμεσα στον Σεσκ Φάμπρεγας και τη Μπαρτσελόνα για να μετακομίσει ο Ισπανός άσος στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα! Ο μέσος των «κανονιέρηδων», φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.
Το εξάμηνο του Ρόι Χότζον στον πάγκο της Λίβερπουλ θα μείνει στην ιστορία ως το μικρότερο χρονικό διάστημα που έχει κάτσει προπονητής στον πάγκο των «κόκκινων». Μέχρι τότε ο Άγγλος τεχνικός πρόλαβε να κάνει πολλά και το England365.gr σας δείχνει αναλυτικά την πορεία του στο «Άνφιλντ».
Παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο της Λίβερπουλ ο Ρόι Χότζον. Ο Κένι Νταλγκλίς αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τις πληροφορίες του England365.gr αμέσως μετά την ήττα από την Μπλάκμπερν με 3-1.
Επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο προτάθηκε στον Ντάνι Μέρφι από τη Φούλαμ, ώστε να δέσει τη μεσαία γραμμή μαζί με τον Στιβ Σίντγουελ που αποκτήθηκε την Παρασκευή.
Με χιουμοριστική διάθεση αντιμετώπισε έναν οπαδό της Τσέλσι ο Κάρλο Αντσελότι που κρέμασε πανό διαμαρτυρίας κατά της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας των «μπλε».
Στο στόχαστρο του Ζεράρ Ουγιέ στην Άστον Βίλα είναι ο Ζαν Μακούν, με την τιμή του όμως να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα σύμφωνα με τον Γάλλο τεχνικό.
Αποφασισμένος να συνεχίσει το ίδιο αγωνιστικό στυλ είναι ο Άβραμ Γκραντ στην Γουέστ Χαμ, παρά την τελευταία θέση στην οποία έχουν κατρακυλήσει τα «σφυριά» και την έντονη φημολογία περί αντικατάστασής του.