Σεντέρος: «Το περίμενα καιρό»
Ανακουφισμένος με την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, εμφανίστηκε ο αμυντικός της Φούλαμ, Φιλίπ Σεντέρος.
Ανακουφισμένος με την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, εμφανίστηκε ο αμυντικός της Φούλαμ, Φιλίπ Σεντέρος.
Το δικό του μήνυμα και μάθημα συμπεριφοράς έστειλε προς τους οπαδούς της Τότεναμ ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. «Είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να καταλάβουν ότι σήμερα με βρίζουν αλλά αύριο μπορεί να υπογράψω στην ομάδα τους», τόνισε.
Η επόμενη ομάδα του Ρομελού Λουκάκου θα είναι αγγλική γιατί αυτό είναι το πεπρωμένο του, συμφωνά με τον ατζέντη του Βέλγου άσου. Ο Κριστόφ Ενροτό θεωρεί ότι αργά η γρήγορα ο πελάτης του θα ενδώσει σε μία από τις προτάσεις αγγλικών ομάδων που έχει στα χέρια του.
Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κάρλος Τέβες στο βασικό σχήμα της Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Στόουκ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε ότι θα πάρει την απόφασή του λίγες ώρες πριν το ματς.
Για την απόκτηση του Μάριους Στανκεβίτσιους από τη Σαμπντόρια ετοιμάζεται να κινηθεί η Γουέστ Μπρομ. Η αγγλική ομάδα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λιθουανού αμυντικού της «Σαμπ».
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμιά πρόταση για τον μέσο της Τότεναμ Σάντρο. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Λουίς Πάολο Σινιάλ καμία ομάδα δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του βραζιλιάνου άσου.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Λέιν Τέρνερ από την Έβερτον το προσεχές καλοκαίρι. Ο Σκωτσέζος γκολκίπερ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «εφοπλιστές» καθώς δεν κατάφερε ποτέ να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ.
Προπονητής της Λίβερπουλ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Κένι Νταλγκλίς! Ο Σκωτσέζος τεχνικός υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Άνφιλντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2014.
Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσουν δύο παίκτες της Νιούκαστλ χάνοντας το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Οι Κέβιν Νόλαν και Στιβ Χάρπερ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η εγχείριση μοιάζει η πλέον ενδεδειγμένη λύση.
Συμβόλαιο συνεργασίας με τη Χαλ ως το 2014 υπέγραψε ο Κόρι Έβανς. Ο 20χρονος άσος αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ζητούσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής.