Ασία τέλος για Λίβερπουλ
Την τελευταία της προπόνηση επί ασιατικού εδάφους πραγματοποίησε η Λίβερπουλ, η οποία θα επιστρέψει τη Δευτέρα στην Αγγλία για να συνεχίσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία.
Την τελευταία της προπόνηση επί ασιατικού εδάφους πραγματοποίησε η Λίβερπουλ, η οποία θα επιστρέψει τη Δευτέρα στην Αγγλία για να συνεχίσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία.
Προσπάθεια να… προσγειώσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αναφορικά με τους στόχους που θέτει ο σύλλογος, έκανε ο Τζέιμς Μίλνερ! Ο έμπειρος χαφ των «πολιτών» υποστήριξε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς να γίνει λόγος για πρωτάθλημα και σκοπός είναι η βελτίωση της ομάδας και της πορείας της.
Πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων της νέας χρονιάς και της πίεσης που θα υπάρχει, έχει ο Τζέιμι Κάραγκερ. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ μίλησε για την έναρξη της επόμενης σεζόν, αλλά και για την παρουσία στην ομάδα του Κένι Νταλγκλίς.
Ο Τζόελ Κάμπελ είναι το νέο όνομα που έχει προστεθεί στη λίστα των παικτών που εξετάζει ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο 19χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα και η μεταγραφή του αναμένεται να κοστίσει 1 εκατ. λίρες, εάν τελικά πραγματοποιηθεί.
Μόνο όταν και εφόσον του το επιτρέψουν οι γιατροί και φυσικά η ταλαιπωρημένη του καρδιά θα επιστρέψει στους πάγκους για να αναλάβει τα ηνία κάποιας ποδοσφαιρικής ομάδας ο Ζεράρ Ουγιέ, αφού ο Γάλλος προπονητής τόνισε ότι δεν προτίθεται να ρισκάρει με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Ο Νίκλας Μπέντνερ είναι ο «εκλεκτός» του Ντέιβιντ Μόγιες για την επίθεση της Έβερτον, καθώς ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» θέλει να αποκτήσει το Δανό επιθετικό, με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, αφού η Άρσεναλ θέλει να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή.
Το ότι ο Κάρλος Τέβες πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, είναι γνωστό, Αυτό, όμως, που δεν ήξερε ο κόσμος και ήρθε ώρα να μάθει, είναι ότι το ποδόσφαιρο ήταν το «εισιτήριο» για την κανονική ζωή για τον 27χρονο Αργεντινό, αφού ο …άλλος δρόμος οδηγούσε στη φυλακή ή στο θάνατο!
Την περίπτωση του Πίτερ Κράουτς εξετάζει σοβαρά ο Νιλ Γουόρνοκ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ΚΠΡ με τον επιθετικό της Τότεναμ. Εάν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του 30χρονου στράικερ στο δυτικό Λονδίνο.
Τους λόγους για τους οποίους η Τσέλσι δεν έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι» αλλά και τα δικά του σχέδια για τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν η ομάδα του, ανέλυσε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας! Ο Πορτογάλος τεχνικός, μίλησε για βελτίωση του υπάρχοντος ρόστερ και όχι ριζική αλλαγή στα πρόσωπα.
Στην ανάγκη να κατακτήσουν ξανά το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη αγωνιστική περίοδο έπειτα από την περσινή αποτυχημένη σεζόν που οδήγησε τον Κάρλο Αντσελότι στην απόλυση, στάθηκαν οι Πετρ Τσεχ και Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.