Μία αγωνιστική στον Ντι Κάνιο
Με το ελάχιστο των ποινών για το παράπτωμά του πλήρωσε ο Πάολο Ντι Κάνιο την αυθόρμητη ενέργειά του να εισβάλει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει.
Με το ελάχιστο των ποινών για το παράπτωμά του πλήρωσε ο Πάολο Ντι Κάνιο την αυθόρμητη ενέργειά του να εισβάλει στο γήπεδο για να πανηγυρίσει.
Νέο συμβόλαιο, διάρκειας τριάμισι ετών υπέγραψε με τη Στόουκ, ο Γκλεν Γουίλαν, εξασφαλίζοντας το ποδοσφαιρικό του μέλλον που δεν θα μπορούσε να είναι αλλού, πέρα από το «Μπριτάνια».
Αίσιο τέλος είχε για την Ντιζόν το σίριαλ της απόκτησης του Γκαέλ Κακουτά. Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι συμφώνησε με τη γαλλική ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο με ισχύ έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν!
Ένα οποιοδήποτε τρόπαιο με τη Λίβερπουλ και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Λουίς Σουάρες για να θεωρεί επιτυχημένη τη φετινή σεζόν στους «κόκκινους».
Παίκτης της Τσεζένα μέχρι το καλοκαίρι θα είναι ο Βαγγέλης Μόρας, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Καζιάνης. Ο Λαρισαίος αμυντικός, που αποχώρησε από τη Σουόνσι, υπέγραψε για έξι μήνες με την ιταλική ομάδα κι επιστρέφει στη Serie A, όπου αγωνίστηκε από το 2007 μέχρι το 2011 με τη φανέλα της Μπολόνια.
Καυστικός για την απόφαση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να μην τον δικαιώσει για την έφεση που κατέθεσε για την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Βινσέντ Κομπανί.
Ένα σημαντικότατο μπάτζετ τόνισε ο Μαρκ Χιουζ ότι έχει διαθέσιμο στην ΚΠΡ για τον Ιανουάριο που θα του προσφέρει τη δυνατότητα να προσεγγίσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Πρώτος στόχος ο Νεντούμ Ονουόχα της Μάντσεστερ Σίτι.
Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Νεϊμάρ συνεχίζει να έχει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου. Παραμένει έντονο το ενδιαφέρον από Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι.
Η αθέτηση της υπόσχεσης των διοικούντων τη Μπλάκμπερν περί συνάντησης με τους οπαδούς της ομάδας, οδηγεί τον κόσμο του συλλόγου σε νέα 24ωρη διαμαρτυρία έξω από το «Ίγουντ Παρκ», που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Παρασκευής!
Στην απόφαση να παρατείνει το δανεισμό του Ντεντρίκ Μπογιάτα στη Μπόλτον αποφάσισε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον 21χρονο αμυντικό να συνεχίζει στην ομάδα του Όουεν Κόιλ έως το τέλος της σεζόν.