Τα δικά σας μηνύματα
Διαβάστε σήμερα στο www.england365.gr την άποψη ενός φίλου της Λίβερπουλ για την ομάδα του και τον Λουίς Σουάρες.
Διαβάστε σήμερα στο www.england365.gr την άποψη ενός φίλου της Λίβερπουλ για την ομάδα του και τον Λουίς Σουάρες.
Και οι μεγάλοι άνδρες, λυγίζουν. Πόσω μάλλον, οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς, ο Τιερί Ανρί, ανήκει και πάλι στην Άρσεναλ από το μεσημέρι της Παρασκευής. Η μεγάλη επιστροφή που «ψήθηκε» αρκετά γρήγορα και φυσικά, το συναίσθημα ήταν ο κυριότερος λόγος για να πει το «ναι». Το έδειξαν, άλλωστε, και τα δάκρυά του…
Η Αρσεναλ ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον Ανρί και ο Γάλλος τόνισε ότι τα συναισθήματα αγάπης για την ομάδα ήταν αυτά που τον οδήγησαν στην άμεση απάντηση και την αποδοχή της πρότασης! Ο Γάλλος φορ, κατέστησε σαφές πως η δεύτερη θητεία του στους «κανονιέρηδες» δεν γίνεται για να… υποδυθεί τον ήρωα, αλλά για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.
Τη λίστα με τους κορυφαίους προπονητές για το 2011 ανακοίνωσε η Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τρεις τεχνικοί της Πρέμιερ Λιγκ στις πέντε πρώτες θέσεις.
Κάτι… θυμήθηκε ο Τιμ Χάουαρντ και προφανώς για το λόγο αυτό δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε σε βάρος του συναδέλφου του στον αγώνα της Έβερτον με την Μπόλτον την Τετάρτη.
Διέφυγε η Ελβετία τον κίνδυνο αποβολής των ομάδων της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε το σενάριο της αντικατάστασης της Βασιλείας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν υφίσταται πια.
Παίκτης της Τσέλσι ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο πιθανότατα να γίνει ο Γκάρι Κέιχιλ, με τον προπονητή της Μπόλτον, Όουεν Κόιλ, να επιβεβαιώνει το προχωρημένο των επαφών.
Παίκτης της Άρσεναλ για διάστημα δύο μηνών θα είναι ο Τιερί Ανρί και τυπικά, μιας και επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του από τους New York Red Bulls. Ο Γάλλος αστέρας θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη Λιντς τη Δευτέρα για το Κύπελλο Αγγλίας.
Στην πρώτη γραμμή της κούρσας για την απόκτηση του Κρις Σαμπά βρίσκονται οι μισές ομάδες της Αγγλίας. Ανάμεσά τους Άρσεναλ και Τότεναμ, αλλά η ΚΠΡ είναι αυτή που ξεκίνησε πρώτη, καταθέτοντας επίσημη πρόταση ύψους 5 εκ λιρών για τον αμυντικό της Μπλάκμπερν.
Δεν διέψευσε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φρανκ Λάμπαρντ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει η Τσέλσι την πραγματοποίηση μίας τέτοιας μεταγραφής.