O Aζάρ αποφάσισε Τσέλσι!
Αφού φρόντισε και ο ίδιος να το κάνει... σήριαλ, τελικά ο Βέλγος Αζάρ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, ανακοινώνοντας το μέσω του Twitter.
Αφού φρόντισε και ο ίδιος να το κάνει... σήριαλ, τελικά ο Βέλγος Αζάρ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, ανακοινώνοντας το μέσω του Twitter.
Είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο εδώ και χρόνια και από τους ήρωες του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ με τις αποκρούσεις του στα πέναλτι. Η Τσέλσι αντάμειψε τον Τσεχ και του ανανέωσε για τέσσερα χρόνια το συμβόλαιο του.
Το επεισόδιο του Κάρλος Τέβες με τον Τζόι Μπάρτον στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος εξετάζει εκ νέου η Αγγλική Ομοσπονδία, που με τη χρήση του βίντεο ανακάλυψε πως ο Αργεντινός προκάλεσε τον άσο της ΚΠΡ.
Όλο και πιο δύσκολη φαίνεται πως γίνεται η υπόθεση της παραμονής του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο! Σύμφωνα με τη «Sunday Mirror», ο Ολλανδός αστέρας βάζει σε προτεραιότητα τις κούπες κι όχι τα χρήματα, ζητώντας εγγυήσεις για την ικανότητα των «κανονιέρηδων» να διεκδικήσουν τρόπαια.
Δυσάρεστη έκπληξη ήταν για τον Τσάρλι Άνταμ η απόλυση του Κένι Νταλγκλίς από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ. Ο έμπειρος μέσος των «κόκκινων» δήλωσε ότι η απομάκρυνση του «King Kenny» τον στεναχώρησε, ωστόσο, τόνισε πως οφείλει να κοιτάξει μπροστά και να αποδείξει την αξία του στον νέο προπονητή.
Αν και ξέρει ότι πολύ δύσκολα θα αποφέρει αποτέλεσμα η προσπάθεια πρόσληψης του Κρις Χιούτον, η Γουέστ Μπρομ δεν θα αφήσει το ενδιαφέρον της σε φιλολογικό επίπεδο. Η διοίκηση των «baggies», εντός των επόμενων 48 ωρών, αναμένεται να έχει ζητήσει την άδεια της Μπέρμιγχαμ ώστε να συζητήσει με τον 53χρονο προπονητή.
Την αναγκαιότητα να παραμείνει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στην Άρσεναλ ώστε να φανεί ανταγωνιστική και τη νέα σεζόν επεσήμανε ο Άαρον Ράμσεϊ. Ο Ουαλός μέσος των «κανονιέρηδων» εξήρε την απόδοση του Ολλανδού επιθετικού τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ενώ σχολίασε και την περιπέτεια που είχε με τον τραυματισμό του.
Σίγουρος πως ο Ρομπέρτο Μαρτίνες θα αποδεχτεί την πρόταση της Λίβερπουλ, εμφανίστηκε ο Γκάρι Κάλντγουελ, με τον αρχηγό της Γουίγκαν να θεωρεί εξαιρετική την επιλογή των «κόκκινων».
Την επιθυμία του να παραμείνει στο ρόστερ της Μάνστεστερ Σίτι για πολλά χρόνια ακόμα, εξέφρασε ο Βινσέντ Κομπανί. «Δεν μένουμε στο πρωτάθλημα, θέλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βέλγος αμυντικός.
Καμία πληροφόρηση δεν έχει από την διοίκηση της Τσέλσι ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης, σύμφωνα με δηλώσεις του βοηθού του, Έντι Νιούτον.