Γιολ …007
Διάθεση να …κατασκοπεύσει τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχει ο Μάρτιν Γιολ, με τον τεχνικό της Φούλαμ να ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τη φυσική κατάστασή τους. Στο «παιχνίδι» οι σκάουτερς των Λονδρέζων.
Διάθεση να …κατασκοπεύσει τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχει ο Μάρτιν Γιολ, με τον τεχνικό της Φούλαμ να ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τη φυσική κατάστασή τους. Στο «παιχνίδι» οι σκάουτερς των Λονδρέζων.
Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Κλαούντιο Ρανιέρι στη Μονακό αφήνει στα …κρύα του λουτρού τη Γουέστ Μπρομ, η διοίκηση της οποίας είχε συναντηθεί με τον Ιταλό προπονητή και πίστευε ότι το «φλερτ» θα κατέληγε σε …γάμο. Αναγκασμένη να εξετάσει, πλέον, άλλες λύσεις η ομάδα των midlands.
Η Μπάγερν θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και σύμφωνα με τον Γερμανικό Τύπο συμφώνησε με τον Βόσνιο επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Εντίν Τζέκο!
Ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ απέφυγε να αναφερθεί στα σενάρια που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του από την Τότεναμ στην Σάλκε και τόνισε ότι στην παρούσα φάση είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο Euro.
Η επιθυμία του Χάρι Ρέντναπ για την απόκτηση του Ντεμπά Μπα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και η Τότεναμ πλησιάζει ακόμη περισσότερο στον Σενεγαλέζο επιθετικό. Στα 7 εκατ. λίρες η ρήτρα του συμβολαίου του με τη Νιούκαστλ, η οποία δύσκολα θα τον κρατήσει στη Β.Α. Αγγλία.
Αν ο Εντέν Αζάρ άνοιξε την όρεξη με τη διαφαινόμενη μετακίνησή του στο Λονδίνο, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θέλει να …γευματίσει με τον Χουλκ, με τον άσο της Πόρτο όχι μόνο να είναι στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι, αλλά σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα να είναι πιο κοντά από ποτέ στο να φορέσει τη φανέλα της.
Νέο κεφάλαιο άνοιξε ο Άντον Ζιγκάρεβιτς στην ιστορία της Ρέντινγκ με την ολοκλήρωση της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου!
Ο Ραλφ Ράγκνικ είναι το νέο φαβορί για τη θέση στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ! Οι «baggies» δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την προσπάθεια πρόσληψης του Κρις Χιούτον και στράφηκαν στον πρώην τεχνικό της Σάλκε!
Η απώλεια του Εντέν Αζάρ αναγκάζει τη Μάντσεστερ Σίτι να στραφεί σε άλλες δυνατές λύσεις στο μεταγραφικό «παζάρι» και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, «τσεκάρει» τον Γουέσλι Σνάιντερ!
Υπέρ της επιλογής του Εντέν Αζάρ να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ και την Τσέλσι – όπως ο ίδιος αποκάλυψε – τάχθηκε ο συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα του Βελγίου, Τόμας Βερμάελεν.