Επανέρχεται για Ντόουσον η ΚΠΡ
Την ύστατη προσπάθεια για να πείσει τον Μάικλ Ντόουσον να ενσωματωθεί στο ρόστερ της θα καταβάλλει η ΚΠΡ!
Την ύστατη προσπάθεια για να πείσει τον Μάικλ Ντόουσον να ενσωματωθεί στο ρόστερ της θα καταβάλλει η ΚΠΡ!
Η Λίβερπουλ πλήρωσε πολύ ακριβά τα δύο σοβαρά λάθη που έκανε στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι και η απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν δύο βαθμοί για τους «κόκκινους» μετά το τελικό 2-2, αντικατοπτρίζεται στη φωτογραφία του Λούκας που αποχώρησε και τραυματίας. Δείτε τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ σε κλικ!
Λίγο χρόνο, ώστε η Άρσεναλ να αποκτήσει ομοιογένεια και να παρουσιάσει στο γήπεδο την πραγματική της εικόνα, ζήτησε ο Μικέλ Αρτέτα από τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» μετά την ισοπαλία (0-0) με τη Στόουκ στο «Μπριτάνια».
Ούτε στο παραμικρό δεν έχει λησμονήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ, μετά το 0-0 με τη Στόουκ, εμφανίστηκε αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας, τονίζοντας πως τα γκολ θα έρθουν για τους «κανονιέρηδες», αρκεί να δουλέψουν λίγο περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων.
Για πρώτη φορά τοποθετήθηκε δημόσια, ο Τζόι Μπάρτον, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Τα σενάρια περί ενδεχόμενης μετακίνησης στη Μαρσέιγ επαληθεύονται, με τον παίκτη να δηλώνει πρόθυμος να μετακομίσει στη Γαλλία, αν και όπως αποκάλυψε, οι Μασσαλοί δεν είναι οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.
Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Σκοτ Σινκλέρ από τη Σουόνσι στη Μάντσεστερ Σίτι! Σύμφωνα με το «SkySports», η μεταγραφή θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι την Τρίτη, έναντι 6,2 εκατ. λιρών που θα βάλουν στα ταμεία τους οι «κύκνοι».
Την άποψη πως η ισοπαλία στο «Άνφιλντ» ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, εξέφρασε μετά το τελικό 2-2 με την Λίβερπουλ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. «Δώρο της Λίβερπουλ το δεύτερο γκολ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Σίτι.
Στο γεγονός πως η Λίβερπουλ ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ», στάθηκε σε δηλώσεις του ο Μπρένταν Ρότζερς αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι.
Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Έβερτον, σκόραρε αλλά το γκολ του δεν μέτρησε ποτέ. Ο Κέβιν Μιραλάς δεν… χολόσκασε και προειδοποίησε ότι θα (ξανα)βρει δίχτυα άμεσα!
Από τη μια, δύο στιγμιαίες ολιγωρίες στην άμυνα της Λίβερπουλ. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι που δεν συγχωρεί ποτέ! Οι Πρωταθλητές Αγγλίας έφυγαν από το «Άνφιλντ» με τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2, έχοντας εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό τα λάθη των «κόκκινων», που προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά η προσπάθειά τους πήγε στράφι...