Aνεβάζουν ρυθμό Τέιλορ και Κολοτσίνι
Ο προπονητής της Νιούκαστλ Αλαν Πάρντιου δήλωσε ότι το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας, ο Στίβεν Τέιλορ και ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι θα είναι έτοιμοι για το ματς με την Σάντερλαντ στις 21 Οκτωβρίου.
Ο προπονητής της Νιούκαστλ Αλαν Πάρντιου δήλωσε ότι το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας, ο Στίβεν Τέιλορ και ο Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι θα είναι έτοιμοι για το ματς με την Σάντερλαντ στις 21 Οκτωβρίου.
Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Ασλεϊ Κόουλ απολογήθηκε στον ίδιο για το τιτίβισμα του, με τον Ντέιβιντ Μπερνστάιν να δηλώνει ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Τσέλσι έδειξε ότι πραγματικά το είχε μετανιώσει! Στη διάθεση του Χότζον για τα ματς με Σαν Μαρίνο και Πολωνία.
Η Λίβερπουλ έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ εδώ και 101 χρόνια, ωστόσο ο Τζο Κόουλ πιστεύει ότι η γίνεται σωστή δουλειά στην ομάδα, η οποία θα φανεί σύντομα, καθώς οι παίκτες θα υιοθετήσουν το αγωνιστικό στιλ του Ρότζερς.
Μπορεί το συμβόλαιο του Θίο Γουόλκοτ να αποτελεί το θέμα με το οποίο ασχολούνται όλοι στην Άρσεναλ, ωστόσο ο Αρσέν Βενγκέρ δείχνει να έχει κι άλλα πράγματα στο μυαλό του. Ο Αλσατός τεχνικός εξετάζει την περίπτωση του Βιλφρέντ Ζαχά και επιστρατεύει τα …μεγάλα μέσα για να αποφασίσει εάν θα κινηθεί για την απόκτησή του.
Τον τερματοφύλακα της Αρσεναλ Μανόνε έχει βάλει στόχο η Νάπολι καθώς θέλει να βρει τον διάδοχο του Ντε Σάντκτις, προσφέροντας στους «κανονιέρηδες» σχεδόν πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Ακόμη μία «επίθεση» έχει να αντιμετωπίσει ο Τζον Τέρι, με τον άσο της Τσέλσι να αναμένεται να συναντήσει αντίσταση από τους υπευθύνους της καμπάνιας κατά του ρατσισμού «Kick Out», όσον αφορά τα διαφημιστικά μπλουζάκια που θα φορέσουν οι Λονδρέζοι στα επόμενα παιχνίδια στην Πρέμιερ.
Το μεγάλο «come-back», έστω κι αν αυτό ήταν με την ομάδα Νέων της Άρσεναλ, έκανε ο Μπακαρί Σανιά, το βράδυ της Δευτέρας. Έπειτα από τον περασμένο Μάιο, όταν και υπέστη νέο κάταγμα στο αριστερό πόδι, ο Γάλλος μπακ αγωνίστηκε για μια ώρα στη νίκη (2-0) των μικρών «κανονιέρηδων» επί της Ρέντινγκ.
Μέσω… ξεσπάσματος για περιστατικά στα οποία επιλεκτικά δίνεται μεγαλύτερη προσοχή και αναλύεται περισσότερο απ’ όσο πρέπει στον Τύπο, ο Μπρένταν Ρότζερς ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Λουίς Σουάρεζ σχετικά με τη φήμη ότι ο Ουρουγουανός «βουτάει» για να παίρνει πέναλτι.
Στην Ισπανία προκειμένου να δει τον γιό του από κοντά και όχι για να… «κατασκοπεύσει» τον Ρανταμέλ Φαλκάο έκανε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όπως δήλωσε, απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να «τσεκάρει» από κοντά τον Κολομβιανό αστέρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, στη νίκη (2-1) των «ροχιμπλάνκος» επί της Μάλαγα.
Υπάρχουν Βραζιλιάνοι που μαγεύουν. Υπάρχουν, όμως και αυτοί που κάνουν απλά τη «βρώμικη δουλειά», χωρίς να εντυπωσιάζουν, επικεντρώνοντας αποκλειστικά στην ουσία. Ο Σάντρο της Τότεναμ συγκαταλέγεται στη δεύτερη κατηγορία, αλλά όταν μιλάμε για Βραζιλιάνο, το DNA συνδυάζεται πάντα με… ζογκλερικά.