Μένει ότι και να γίνει ο Λάμπερτ
Ακόμη κι αν δεν καταφέρει να κρατήσει την Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Πολ Λάμπερτ δεν πρόκειται να χάσει τη θέση του στον πάγκο της ομάδας, όπως γίνεται γνωστό μέσα από τις σελίδες των βρετανικών Μέσων.
Ακόμη κι αν δεν καταφέρει να κρατήσει την Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Πολ Λάμπερτ δεν πρόκειται να χάσει τη θέση του στον πάγκο της ομάδας, όπως γίνεται γνωστό μέσα από τις σελίδες των βρετανικών Μέσων.
Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Λέιτον Μπέινς σε περίπτωση που ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν προπονεί και του χρόνου την Έβερτον, καθώς επίσης αν ο σύλλογος δεν βγει στο Γιουρόπα Λιγκ.
Παίκτης της Γουέστ Μπρομ πρέπει να θεωρείται ο Πίτερ Οντεμβίγκι, όπως δήλωσε ο Στιβ Κλαρκ, αφού ο Νιγηριανός έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.
Ως μία «σκληρή μάχη» χαρακτήρισε το επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΚΠΡ, ο προπονητής της Σάντερλαντ, Μάρτιν Ο’ Νιλ, ο οποίος παράλληλα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια.
Ικανοποιημένος από τον εαυτό του και την προσπάθεια που κάνει με τη Λίβερπουλ, δήλωσε ο Λουίς Σουάρες, ενώ παράλληλα δεν θέλησε να αποκαλύψει τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει.
Να ξεχάσει γρήγορα την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 2-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης, για το Champions League θέλει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ξεκουράζει τον Ράιαν Γκιγκς ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».
Σίγουρος ότι ακόμη και χωρίς την παρουσία του Γκάρεθ Μπέιλ η Τότεναμ θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Europa League εμφανίστηκε ο Ζερμέν Ντεφό.
Την αισιοδοξία του πως η ΚΠΡ μπορεί να μην υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ και να παραμείνει στην Πρέμιερ, εξέφρασε ο Χάρι Ρέντναπ.
Απο την αστυνομία του Τσέσιρ συνελήφθη ο Κάρλος Τέβες καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί παρά την αφαίρεση διπλώματος που του είχε επιβληθεί. Ο Αργεντίνος άσος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.
Με τα καλύτερα λόγια για την Άρσεναλ και την παρουσία του στην Αγγλία μίλησε ο Σάντι Καθόρλα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος στο διάστημα των επτά μηνών που αγωνίζεται με τη φανέλα των «κανονιέρηδων».