Για πάντα στη Γιουνάιτεντ ο Κάρικ
Την επιθυμία να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε μέσω του «Sky Sports», ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων», Μίκαελ Κάρικ.
Την επιθυμία να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε μέσω του «Sky Sports», ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων», Μίκαελ Κάρικ.
Ραντεβού με τον ιδιοκτήτη, Έλις Σορτ, προκειμένου να του μεταφέρει την επιθυμία του για παραμονή στον πάγκο της Σάντερλαντ, θα έχει την επόμενη εβδομάδα ο υπηρεσιακός κόουτς της ομάδας, Κέβιν Μπολ!
Ένα από τα καλύτερα δίδυμα κεντρικών αμυντικών στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, που αποτελείται από τους Λέιτον Μπέινς και Σίμους Κόουλμαν, θεωρεί πως έχει στην Έβερτον ο τεχνικός της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Την εμπιστοσύνη του στον Ντέιβιντ Μόγιες και τη σιγουριά του για την ανατροπή της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Ράιαν Γιγκς! Ο Ουαλός αστέρας που από φέτος εκτελεί και χρέη βοηθού προπονητή, τόνισε πως ο διάδοχος του Σερ Άλεξ, ξέρει πώς να διορθώσει τα πράγματα.
Ακόμα μία απώλεια για την Άρσεναλ! Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνει ο δεξιός μπακ της ομάδας, Μπακαρί Σανιά, μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στον δικέφαλο στο παιχνίδι των «κανονιέρηδων» με τη Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Τις διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού μεταξύ της Πρέμιερ Λιγκ και των πρωταθλημάτων της Ιταλίας και της Ισπανίας θέλησε να τονίσει ο επιθετικός της Σαουθάμπτον, Ντανιέλ Οσβάλντο, ο οποίος στη συνέχεια επεσήμανε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στο «Νησί».
Η Αστυνομία της Αγγλίας έχει ξεκινήσει διαδικασίες ερευνών για ρατσιστική επίθεση στον προπονητή της Νόριτς, Κρις Χιούτον, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Την πίστη του πως στο μέλλον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί πολύ καλύτερη απ’ ό,τι στο ξεκίνημα της σεζόν, εξέφρασε ο Νεμάνια Βίντιτς.
Η αστυνομία του Metropolitan προειδοποίησε τους οπαδούς της Τότεναμ πως κινδυνεύουν με συλλήψεις, αν φωνάξουν συνθήματα με τον χαρακτηρισμό «Yid» στο Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Γουέστ Χαμ για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.
Η έντονη κριτική που ασκείται στη Νιούκαστλ και τον Άλαν Πάρντιου για το ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν, δεν ενοχλεί τον 52χρονο Άγγλο τεχνικό…