Χαρούμενος ο Γουίλιαμσον
Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του διανύει τους τελευταίους μήνες στη Νιούκαστλ, ο αμυντικός της ομάδας, Μάικ Γουίλιαμσον.
Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του διανύει τους τελευταίους μήνες στη Νιούκαστλ, ο αμυντικός της ομάδας, Μάικ Γουίλιαμσον.
Την… τύχη να βρεθούν δίπλα στους Αρσέν Βενγκέρ, Ντέιβιντ Μόγιες και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχαν οι καταναλωτές στο Μάντσεστερ, με τρεις σωσίες των προπονητών να κάνουν βόλτα στην αγορά της πόλης, ξαφνιάζοντας όσους τους είδαν.
Σε πρόσφορο έδαφος για την απόκτηση του νεαρού άσου της Μπαρτσελόνα Β', Αντόνιο Σαναμπρία, φέρεται να κινείται η Άρσεναλ, η οποία έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη.
Μπορεί να είναι επαγγελματίες, ωστόσο οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στεναχωριούνται σε μεγάλο βαθμό για τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ράφαελ.
Σοβαρότερος από τις αρχικές εκτιμήσεις φαίνεται να είναι ο τραυματισμός του Γιάν Βερτόνγκεν, με τους ανθρώπους της Τότεναμ να φοβούνται για μακροχρόνια απουσία του Βέλγου, η οποία μπορεί να φτάσει ακόμα και τις έξι εβδομάδες!
Μία «ηχηρή» μεταγραφή θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τη Γουέστ Χαμ, η οποία είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτηση του στράικερ της Ίντερ, Ντιέγκο Μιλίτο!
Με μεγάλη ευχαρίστηση θα αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του-, ο άσος της Κρουζέιρο, Έβερτον Ριμπέιρο, ο οποίος εμφανίστηκε έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, αν οι δύο ομάδες τα βρουν μεταξύ τους.
Την επιθυμία να κρατήσει ανέπαφη την εστία του για αρκετά παιχνίδια εξέφρασε ο κίπερ της Λίβερπουλ, Σιμόν Μινιολέ, τονίζοντας ωστόσο πως να οι «κόκκινοι» συνεχίζουν να κερδίζουν με μεγάλα σκορ, τότε είναι χαρούμενος και μ' αυτό.
Όποια και να είναι η πραγματική πρόθεση της Μάντσεστερ Σίτι, ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση για τον Μάνουελ Νόιερ να αποχωρήσει από την ομάδα.
Να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν τον πορτιέρο της ΚΠΡ, Ζούλιο Ζέζαρ, θέλει ο τεχνικός της Σάντερλαντ, Γκας Πογιέτ.