Στη Γουίγκαν ο Τάνκλιφ
Άμεσα βρήκε την ομάδα στην οποία θα μετακινηθεί ο Ράιαν Τάνκλιφ, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη Γουίγκαν, στην οποία θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ.
Άμεσα βρήκε την ομάδα στην οποία θα μετακινηθεί ο Ράιαν Τάνκλιφ, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη Γουίγκαν, στην οποία θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ.
Κάθε άλλο παρά αδιάφορα ηχούν στα αυτιά του Ντιντιέ Ντρογκμπά οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι να τον πάρει πίσω το ερχόμενο καλοκαίρι! Αντίθετα μάλιστα...
Εκστασιασμένος ήταν ο τεχνικός της Τσάρλτον, Κρις Πάουελ, μετά την πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας χάρη στο 2-1 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ!
Εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες, χωρίς ακόμα να μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά το ακριβές διάστημα της απουσίας του, θα μείνει ο Λασινά Τραορέ!
Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξει ο Άνταμ Τζόνσον ότι μπορεί να έχει θέση στην εθνική Αγγλίας θα είναι ο τελικός του Λιγκ Καπ, σύμφωνα με τον Γκουστάβο Πογιέτ.
Κατάθεση στην αστυνομία, αναφορικά με τροχαίο στο οποίο φέρεται να συμμετείχε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός φωτογράφου, έδωσε ο Μεσούτ Εζίλ!
«Ανοιχτός» στο ενδεχόμενο να παραμείνει με κανονική μεταγραφή στο Αμβούργο είναι ο Γόχαν Τζουρού, που ήδη βρίσκεται ένα χρόνο στο γερμανικό σύλλογο, ως δανεικός από την Άρσεναλ.
Μια άκρως ενδιαφέρουσα προσωπική συζήτηση του Ζοσέ Μουρίνιο με Ελβετό επιχειρηματία φέρνει στο... φως γαλλικό δίκτυο, όπου ο Πορτογάλος φέρεται να λέει πως «οι επιθετικοί μου δεν σκοράρουν» και να... αναρωτιέται για την πραγματική ηλικία του Ετό! Τι λέει για τον Φαλκάο.
Μπορεί στον περσινό τελικό του Κυπέλλου, η Μάντσεστερ Σίτι να «πικράθηκε» από την Γουίγκαν, ωστόσο αυτό πείσμωσε τον Βινσέντ Κομπανί που δηλώνει ακόμα πιο «διψασμένος» για τίτλους, αρχής γενομένης από τον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Σάντερλαντ την προσεχή Κυριακή (2/3).
Το εγκώμιο του Στίβεν Τζέραρντ έπλεξε ο Αντρέα Πίρλο με αφορμή το νέο ρόλο που έχει τον τελευταίο καιρό ο αρχηγός της Λίβερπουλ, αγωνιζόμενος δηλαδή λίγο μπροστά από την τετράδα της άμυνας.