«Πόσο ήρθαμε Τζακ;» (photo)
Καζούρα στη Νιούκαστλ για την βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Σάντερλαντ έκαναν οι παίκτες της δεύτερης, με τους Τζόζι Άλτιντορ και Τζακ Κόλμπακ να μετράνε τα γκολ στα… δάχτυλα.
Καζούρα στη Νιούκαστλ για την βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Σάντερλαντ έκαναν οι παίκτες της δεύτερης, με τους Τζόζι Άλτιντορ και Τζακ Κόλμπακ να μετράνε τα γκολ στα… δάχτυλα.
Ένας αγανακτισμένος φίλαθλος της Νιούκαστλ δεν άντεξε να βλέπει τις «καρακάξες» να «υποκλίνονται» για ακόμα μία φορά στην αιώνια και μισητή αντίπαλο, Σάντερλαντ και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «St James’ Park», πετώντας το εισιτήριο διαρκείας του προς τον πάγκο της ομάδας.
Τραυματίας αποχώρησε ο Κιμ Κάλστρομ από την πρώτη του προπόνηση με την Άρσεναλ, το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως επιβεβαιώθηκε! Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.
Μπορεί η Φούλαμ να μην είχε τη δυνατότητα να «κατεβάσει» όλα τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, ωστόσο Μήτρογλου, Χάιτινχα και Κόουλ έκαναν την πρώτη τους βόλτα στο «Craven Cottage», με τους φίλους των Λονδρέζων να τους αποθεώνουν.
Ακόμα δεν πρόλαβε να υπογράψει ο Κιμ Κάλστρομ και σύμφωνα με φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες και δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί από την Άρσεναλ, ο παίκτης τραυματίστηκε στη μέση, στην πρώτη του προπόνηση και ενδέχεται να απουσιάσει για τους επόμενους δύο με τρεις μήνες!
Με τριάδα «φωτιά» (Μάτα, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι) θα ξεκινήσει την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Στόουκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Τότεναμ με επιθετικό δίδυμο τους Αντεμπαγιόρ-Σολδάδο. Ντεμπούτο Χόλτμπι-Κβιστ με την Φούλαμ, εκτός λόγω γραφειοκρατίας ο Κώστας Μήτρογλου. Ενημερωθείτε για την εξέλιξη των πέντε αγώνων.
Συνήθως οι ρόλοι τους είναι αντίστροφοι! Αυτήν τη φορά όμως ο Άντι Κάρολ ανέλαβε το ρόλο του «δημιουργού» και ο Κέβιν Νόλαν αυτόν του «εκτελεστή», οδηγώντας τη Γουέστ Χαμ στη νίκη με σκορ 2-0 επί της Σουόνσι, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Αποβλήθηκε στο 59’ ο υψηλόσωμος επιθετικός των γηπεδούχων.
Όπως ακριβώς πέρυσι, στο ίδιο μέρος, έτσι και φέτος η Σάντερλαντ έκανε το δικό της πάρτι μέσα στο «St. James’ Park», στο ντέρμπι του Τάινσαϊντ απέναντι στη Νιούκαστλ! Με επιβλητική εμφάνιση, η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 και συνεχίζει την προσπάθεια επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ.
Την ανταλλαγή του Νάνι με τον άσο της Τότεναμ, Άντρος Τάουνσεντ, προσπάθησε να επιχειρήσει ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, ωστόσο δεν βρήκε το «πρόσφορο έδαφος» που επιθυμούσε για την επίτευξή της.
Με δύο γκολ του αρχηγού της, Κέβιν Νόλαν, από ισάριθμες ασίστ με το κεφάλι από τον Άντι Κάρολ, η Γουέστ Χαμ έχει πάρει το προβάδισμα (2-0) στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σουόνσι.