Θέλει Άρσεναλ ο Ρεμί
Άρσεναλ «δαγκωτό» ψηφίζει ο Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος επιθυμεί να γίνει η πρώτη μεταγραφή των «κανονιέρηδων» ενόψει της νέας σεζόν, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον και της Λίβερπουλ για την απόκτησή του.
Άρσεναλ «δαγκωτό» ψηφίζει ο Λοΐκ Ρεμί, ο οποίος επιθυμεί να γίνει η πρώτη μεταγραφή των «κανονιέρηδων» ενόψει της νέας σεζόν, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον και της Λίβερπουλ για την απόκτησή του.
Με καλό μάτι φαίνεται να βλέπει την προοπτική να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αμερικής με τη New York City FC, ο πρώην άσος της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος μέχρι την έναρξη του MLS την Άνοιξη, θα μπορεί να αγωνιστεί ως δανεικός στην Melbourne City της Αυστραλίας.
Την αποχώρησή του από την Τσέλσι επιθυμεί ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος σημείωσε πως θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο, ώστε να κερδίσει μία καλύτερη μεταγραφή.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Μονακό βρίσκεται ο Αντουάν Γκριεζμάν.
Κατηγορηματικά αντίθετος παρουσιάστηκε ο Εντέν Αζάρ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα φύγει από την Τσέλσι, διαψεύδοντας όλες τις φήμες.
Έως σήμερα, ο Πετρ Τσεχ δεν έχει επιτρέψει στον Λιονέλ Μέσι να πετύχει γκολ κόντρα στην Τσέλσι. Στο μέλλον, ο πρώτος φιλοδοξεί πως ο γιος του θα κάνει κάτι ανάλογο και στον πρωτότοκο του δεύτερου.
Η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Ντιέγκο Κόστα και Φιλίπε Λουίς που ξεχώρισαν στη φετινή πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με ισπανικές εφημερίδες.
Ευτυχισμένος στη Νιούκαστλ δήλωσε ο Νταβίντ Σαντόν, παρά τις ιταλικές «σειρήνες».
Στην απόκτηση του 17χρονου Ηλία Χατζηθεοδωρίδη προχώρησε η Άρσεναλ, ολοκληρώνοντας την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού.
Μπορεί να εμφανίζεται «κλεισμένος» από τη Λίβερπουλ, ωστόσο, ο Αλμπέρτο Μορένο τόνισε πως δεν γνωρίζει αν τελικά θα αποχωρήσει από τη Σεβίλλη το φετινό καλοκαίρι, αφού, έχει αφήσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον στα χέρια του πατέρα και ατζέντη του.