Τελειώνει του Ζάρατε στη Γουέστ Χαμ
Επιστροφή στην Αγγλία για τον Μάουρο Ζάρατε, ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ. Σχεδόν τελειωμένη χαρακτηρίζεται η υπόθεση από τον αδερφό και μάνατζερ του παίκτη, Ρονάλντο.
Επιστροφή στην Αγγλία για τον Μάουρο Ζάρατε, ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ. Σχεδόν τελειωμένη χαρακτηρίζεται η υπόθεση από τον αδερφό και μάνατζερ του παίκτη, Ρονάλντο.
Ανεξάρτητα από τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, η Έβερτον δεν προτίθεται να προβεί στην πώληση του Ρος Μπάρκλεϊ, σύμφωνα με όσα επεσήμανε ο τεχνικός των «ζαχαρωτών», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο για τον Ντάρεν Μπεντ να πραγματοποιήσει... ολική επαναφορά στα πλάνα του Πολ Λάμπερτ, με την επιστροφή του στην Άστον Βίλα μετά τον δανεισμό στη Φούλαμ.
Ειλημμένη είναι η απόφαση των ανθρώπων της Σουόνσι για την παραμονή του Μίτσου στην ομάδα, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «κύκνους» να βάζουν... πωλητήριο στον Ισπανό στράικερ.
Τη νέα, κατακίτρινη εκτός έδρας εμφάνιση με την οποία θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, παρουσίασε η Τσέλσι!
Πρόθυμη να μπει στο «κόλπο» της απόκτησης του Εβγέν Κονοπλιάνκα, στο οποίο ήδη βρίσκεται από τον περασμένο Γενάρη και η Λίβερπουλ, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το τελικό «ναι» του Λουίς Φαν Χάαλ περιμένουν οι άνθρωποι του συλλόγου.
Τα βήματα του πατέρα του θέλει να ακολουθήσει ο Τομ Ινς, ο οποίος χαρακτήρισε ως «όνειρο» τη μεταγραφή του στην Ίντερ, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.
Τον μεγάλο του επαγγελματισμό αναμένεται να δείξει ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα μακριά από το «Νησί», ώστε να μην τεθεί αντιμέτωπoς κόντρα στην Τσέλσι την ερχόμενη σεζόν.
Έλλειψη σοβαρότητας διακρίνει τις τελευταίες δύο μέρες τον Γιάγια Τουρέ που φέρεται όντως να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω του ότι... δεν του ευχήθηκαν όσοι θα ήθελε απ' την ομάδα στα γενέθλιά του! Άλλαξε στάση, αναίρεσε τα ίδια του τα λεγόμενα και θα μιλήσει μετά το Μουντιάλ ο Ιβοριανός μέσος.
Με τα πιο θετικά λόγια μίλησε για το νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ, ο πρώην σταρ της ομάδας, Ντέβιντ Μπέκαμ.