Κλείνει το μάτι στην Ατλέτικο ο Καθόρλα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης άφησε ο Σάντι Καθόρλα.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης άφησε ο Σάντι Καθόρλα.
Από τη στιγμή που έχει ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου με τη Λίβερπουλ και η Νάπολι, προς το παρόν, δεν κάνει κάτι για να τον κρατήσει, ο Πέπε Ρέινα επιστρέφει στο Μέρσεϊσαϊντ. «Αν έχω νεότερα, θα σας πω...» η ατάκα του προς τους εκπροσώπους του Τύπου.
Εκνευρισμένοι από τις τακτικές που ακολουθεί η Σεβίλλη και τα εμπόδια που βάζει συνεχώς, αυξάνοντας τις απαιτήσεις της, εμφανίζονται στη Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα, σιγά – σιγά να στρέφονται σε άλλες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφήνοντας τον Αλμπέρτο Μορένο!
Όλα για όλα θα τα παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Αντνάν Γιανουζάι, εφόσον αποδειχθούν αληθή τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να προσφέρει μέχρι και 42 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον κάνει δικό της!
Απέλπιδες προσπάθειες να μεταπείσουν και να κρατήσουν τον Σεσκ Φάμπρεγας στη Μπαρτσελόνα έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας, τις μέρες πριν την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ισπανού χαφ στους «μπλε» του Λονδίνου.
Σχεδόν καθημερινά αυξάνονται οι «μνηστήρες» του Στίβεν Κόκερ και σε αυτούς προστέθηκε πλέον και η Έβερτον.
Η Ίντερ θέλει να αποκτήσει τον Στεφάν Γιόβετιτς με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν και να αποσπάσει οψιόν αγοράς του από τη Μάντσεστερ Σίτι, έναντι 18 εκατ. Λιρών, το καλοκαίρι του 2015!
Εντυπωσιασμένος από την εικόνα που παρουσίασε η εθνική ομάδα της Αγγλίας στην πρεμιέρα της στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας, απέναντι στην Ιταλία, παρουσιάστηκε ο βοηθός του Ρόι Χότζον, Γκάρι Νέβιλ. «Πορευόμαστε στη σωστή κατεύθυνση» υπογράμμισε.
Γύρισε το... μάτι του Τζο Χαρτ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ιταλία, τα ξημερώματα της Κυριακής, με τον πορτιέρο της Μάντσεστερ Σίτι να κλωτσάει πινακίδες και να φωνάζει στα ball-boys για να του δώσουν τη μπάλα μετά το καταπληκτικό φάουλ του Πίρλο!
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ βρίσκεται ο Στεφάν Εμπιά, σύμφωνα με το «RCMSport».