Ξανά στην Κρίσταλ Πάλας ο Ζαχά (φωτο)
Την επιστροφή του στην Κρίσταλ Πάλας επισημοποίησε ο Γουίλφριντ Ζαχά μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, αν και στην συνέχεια κατέβασε το ποστάρισμά του.
Την επιστροφή του στην Κρίσταλ Πάλας επισημοποίησε ο Γουίλφριντ Ζαχά μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, αν και στην συνέχεια κατέβασε το ποστάρισμά του.
Την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως κύριο στόχο του ο Άνχελ Ντι Μαρία κατά την παρουσίασή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ παράλληλα αποθεώθηκε από τον Λουίς φαν Χάαλ. «Ο Ρονάλντο μου είπε να πάρω το 7» ανέφερε εκτός των άλλων ο Αργεντινός.
Στη Σουόνσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο Κι Σουνγκ-Γιουνγκ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.
Απόλυτα καθησυχαστικά είναι τα νέα από την κατάσταση του Ντιέγκο Κόστα! Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μεν το μυϊκό πρόβλημα που έχει υποστεί, όμως, το χρονικό διάστημα της απουσίας του θα είναι περίπου στις δύο εβδομάδες και όχι στον ενάμιση μήνα, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.
Πιο πιθανή από ποτέ φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Σίντζι Καγκάβα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τους Γιούργκεν Κλοπ και Μίκαελ Ζορκ, να αφήνουν κάθε «παράθυρο» ανοιχτό για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Παρά το πρώτο «άκυρο» που έριξε η Παρί Σεν Ζερμέν στην Άρσεναλ για την παραχώρηση του Αντριάν Ραμπιό, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται. Ένα ποσό κοντά στα 20 εκ. ευρώ ζητούν οι Παριζιάνοι.
Ο νεαρός αμυντικός της Άρσεναλ, Καλούμ Τσέιμπερς, κέρδισε μια θέση στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τα πρώτα ματς της προκριματικής φάσης του Euro 2016, έπειτα από την θετικότατη εικόνα που έχει παρουσιάσει με τους «κανονιέρηδες»! Στην εθνική ομάδα κλήθηκαν επίσης οι Ντελφ, Κόλμπακ και Ρόουζ!
Καθ' όλα ψύχραιμοι συνεχίζουν στην Άρσεναλ παρά την σημαντικότατη απώλεια του Ολιβιέ Ζιρού που θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το 2015. Μάλιστα, ο Αρσέν Βενγκέρ έδειξε να μην σκέφτεται την αντικατάσταση του Γάλλου στην κορυφή της επίθεσης, υπολογίζοντας προφανώς τον Αλέξις Σάντσες.
Την πόρτα της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου «χτύπησε» η Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο! Πρόταση 15 εκ. ευρώ κατέθεσαν οι Λονδρέζοι, 10 εκ. περισσότερα ζητούν οι Βεστφαλοί!
Ο Νιλ Γουόρνοκ αποτελεί τον νέο προπονητή της Κρίσταλ Πάλας και μία από τις πρώτες κινήσεις του 65χρονου αναμένεται να είναι ο δανεισμός του Γουιλφρίντ Ζαχά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.