Ξανά για Ιβάνοβιτς η Μπάγερν!
Στη… γωνία, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει» τον Μπράνισλανβ Ιβάνοβιτς βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου.
Στη… γωνία, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει» τον Μπράνισλανβ Ιβάνοβιτς βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου.
Η Γουέστ Χαμ προχώρησε σε μείωση των τιμών των εισιτηρίων της για την επόμενη σεζόν, με την αντιπρόεδρο Κάρεν Μπράντι να παροτρύνει και τους υπόλοιπους συλλόγους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, κάτι που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια.
Ο Λουίς φαν Χάαλ αστειεύτηκε με την... πανάκριβη μεταγραφική λίστα για το καλοκαίρι, που του έδωσε οπαδός της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως με αυτές τις προσθήκες θα είναι εύκολο να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν.
Για την απόκτηση του Μάσιμο Λουόνγκο της Σουίντον αναμένεται να κινηθεί η Άστον Βίλα το καλοκαίρι.
Την περίπτωση του Μίκαελ Λάουντρουπ εξετάζουν Γουέστ Χαμ και ΚΠΡ, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ στην Αγγλία.
Ο Φερνάντο Τόρες αποκάλυψε πως ο Στίβεν Τζέραρντ τον συμβούλεψε να κάνει αυτό που λέει η καρδιά του και αυτό που θεωρούσε καλύτερο για την καριέρα του όταν το 2011 η Τσέλσι χτύπησε την πόρτα της Λίβερπουλ για τα δικαιώματά του.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον έχουν βάλει στο… μάτι τον Ντάριλ Γιάνμαατ της Νιούκαστλ.
Στην αποκάλυψη πως ήδη έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις για τον Γιάγια Τουρέ, προχώρησε ο μάνατζερ του παίκτη, Ντιμίτρι Σέλουκ, τονίζοντας και αυτός (όπως ανέφερε χθες και ο παίκτης) πως ο 32χρονος άσος δεν πρόκειται να μείνει στη Σίτι για τα χρήματα.
Στη αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάικλ Κάρικ βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ιλκάι Γκουντογκάν της Μπορούσια Ντόρτμουντ να αποτελεί τον πρώτο, αλλά όχι και τον μοναδικό στόχο, των «κόκκινων διαβόλων».
Ο Ζινεντίν Ζιντάν «έσταξε μέλι» για τον Εντέν Αζάρ, τονίζοντας πως στον άσο της Τσέλσι ανήκει μεγάλο μερίδιο στην διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ τον κατέταξε στο ίδιο επίπεδο με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.