Πίσω στη Σουόνσι ο Τρεμέλ
Σε γνώριμα λημέρια, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του, επέστρεψε ο Γεράλντ Τρεμέλ! Ο 36χρονος τερματοφύλακας είπε το «ναι» και ενσωματώθηκε ξανά στην αποστολή της Σουόνσι!
Σε γνώριμα λημέρια, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του, επέστρεψε ο Γεράλντ Τρεμέλ! Ο 36χρονος τερματοφύλακας είπε το «ναι» και ενσωματώθηκε ξανά στην αποστολή της Σουόνσι!
Είναι αυτό το τέλος ενός από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σήριαλ του καλοκαιριού; Από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκφράζεται αισιοδοξία πως ο Νταβίντ Ντε Χέα θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και δεν θα αποχωρήσει για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.
Τελικά η μεταγραφή του Τζερντάν Σακίρι στην Στόουκ είχε αίσιο τέλος, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Ίντερ έναντι 12 εκ. λιρών!
Απών από το ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ο Τιμπό Κουρτουά, καθώς απορρίφθηκε η έφεση της Τσέλσι για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με την Σουόνσι.
Η γνωστή γιατρός της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο, βρίσκεται πολύ κοντά ακόμη και στο να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο έπειτα από την είσοδό της στο χορτάρι στο παιχνίδι κόντρα στην Σουόνσι, χωρίς την άδεια του Ζοσέ Μουρίνιο.
Ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για όλα τα αρνητικά προσωπικά θέματα που αντιμετώπισε την τελευταία τετραετία, τονίζοντας πάντως πως βρήκε χαρά μέσα από την δουλειά του σε Λίβερπουλ και Σουόνσι.
Μετά την αποκάλυψη της «AS» πως η Άστον Βίλα μπήκε σφήνα για την απόκτηση του Ανταμά Τραορέ, βρετανικά Μέσα παρουσιάζουν τον ποδοσφαιριστή ένα βήμα μακριά από τον σύλλογο!
Η Κρίσταλ Πάλας έκανε δεκτή την πρόταση της Μπρίστολ Σίτι και o Ντουάιτ Γκέιλι ετοιμάζει τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση στον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ!
Την ώρα που σύσσωμα τα βρετανικά Μέσα παρουσιάζουν τη Λίβερπουλ και τη Στόουκ να δίνουν μάχη για την απόκτηση του Αντάμα Τραορέ, η ισπανική «AS» αποκαλύπτει ότι η Άστον Βίλα μπήκε σφήνα στην υπόθεση και είναι έτοιμη να… κλέψει τον ποδοσφαιριστή.
Στην τελική ευθεία από την επιστροφή του στην ενεργό δράση βρίσκονται οι Ζεράρ Ντεουλοφέου και Μοχάμεντ Μπέσιτς.