Νέα «καρδιοχτύπια» με Οσπίνα
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Άρσεναλ, περιμένοντας τα νέα από τον τραυματισμό του Οσπίνα στο χθεσινό (24/3) παιχνίδι της εθνικής Κολομβίας με την Βολιβία.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Άρσεναλ, περιμένοντας τα νέα από τον τραυματισμό του Οσπίνα στο χθεσινό (24/3) παιχνίδι της εθνικής Κολομβίας με την Βολιβία.
Παρελθόν από τη Στόουκ αναμένεται να αποτελέσει στο φινάλε της σεζόν ο Πίτερ Κράουτς.
Στο κυνήγι της απόκτησης του Κριστιάν Μπεντεκέ μπήκε η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.
Συμπεραίνοντας πως ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας θα είναι η Τσέλσι, ο Αντόνιο Κόντε, μιλώντας στην «El Pais», «έσταξε μέλι» για τον Αρτούρο Βιντάλ, παραδεχόμενος ότι είναι ο παίκτης που θα ήθελε σε... όλες τις ομάδες του!
Στην επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του την περυσινή σεζόν, προχώρησε ο άσος της Λάτσιο, Φελίπε Άντερσον.
Καμία απόφαση σχετικά με το μέλλον του Σλάβεν Μπίλιτς στη Γουέστ Χαμ δεν αναμένεται να παρθεί πριν τον επόμενο Γενάρη, με τον εκ των προέδρων των «σφυριών», Ντέιβιντ Σάλιβαν, να εκφράζει ωστόσο την επιθυμία να επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.
Όσο απίθανο και αν ακούγεται, η «AS» αποκαλύπτει την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να ασχοληθεί με την περίπτωση του αστέρα της Άρσεναλ, Μεσούτ Εζίλ! Θετικός για την επιστροφή του στην Ισπανία ο Γερμανός!
Μετά τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Νάνι, η Φενέρμπαχτσε θέλει να προβεί στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος για τον Χουάν Μάτα.
Στην Τσέλσι έχει στραμμένο το βλέμμα της η Γιουβέντους, εξετάζοντας το κατά πόσο είναι εφικτές οι περιπτώσεις της απόκτησης των Όσκαρ, Γουίλιαν, Νεμάνια Μάτιτς και Εντέν Αζάρ από τους «μπλε» το ερχόμενο καλοκαίρι.
Στέλεχος της Τσέλσι, ο οποίος μιλάει την ιταλική γλώσσα, εθεάθη στις εξέδρες του «Φρίουλι» μαζί με τον αδερφό και μάνατζερ του φημολογούμενου ως επερχόμενου προπονητή των «μπλε», Αντόνιο Κόντε.