Τόσα θέλει για Μάτα η Γιουνάιτεντ
Το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών ζητά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον ώστε να δώσει το «οκ» για την μετακίνηση του Ισπανού στο «Γκούντισον Παρκ».
Το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών ζητά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον ώστε να δώσει το «οκ» για την μετακίνηση του Ισπανού στο «Γκούντισον Παρκ».
Ξεκάθαρος ως προς το θέμα παραμονής του Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός των «νερατζούρι», Φρανκ Ντε Μπουρ, κόβοντας την όρεξη της Τσέλσι και των υπόλοιπων «μνηστήρων» του 23χρονου επιθετικού.
Σοβαρότερος από ότι έδειχνε στην αρχή φέρεται να είναι ο τραυματισμός του Γκάμπριελ Παουλίστα, ο οποίος ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι με οχτώ εβδομάδες.
Για νέο συμβόλαιο, πολυετούς διάρκειας, φέρεται να έχει συμφωνήσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι με τους πρωταθλητές Αγγλίας, σύμφωνα με το δίκτυο του «Sky Sports».
Σε συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Γιανίκ Μπολάσι ήρθε η Έβερτον σύμφωνα με πληροφορίες του «Skysports».
Την δική του απάντηση στην αρνητική κριτική των Αρσέν Βενγκέρ και Γιούργκεν Κλοπ, αναφορικά με τη μεταγραφή-ρεκόρ του Πολ Πογκμπά έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η ομάδα της Γαλικίας δεν έχει δεχθεί μέχρι στιγμής κάποια επίσημη πρόταση από τη Λέστερ για τον Λούκας Πέρεθ.
Μάντσεστερ Σίτι και Βαλένθια βρίσκονται σε συζητήσεις για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Ελιακίμ Μανγκαλά, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.
Η αμετακίνητη στάση της Έβερτον όσον αφορά τον Ρομέλου Λουκάκου αναγκάζει την Τσέλσι να ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις, με το όνομα του Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ να έρχεται στο προσκήνιο.
Δημοσίευμα της «Sun» αναφέρει ότι η Λέστερ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του στράικερ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Λούκας Πέρεθ, έναντι 12,5 εκ. λιρών.