Κοιτάει Σαμάκ η Παλέρμο
Τον πρώην στράικερ των Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας, Μαρουάν Σαμάκ, σκέφτεται να εντάξει στο δυναμικό της η Παλέρμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport».
Τον πρώην στράικερ των Άρσεναλ και Κρίσταλ Πάλας, Μαρουάν Σαμάκ, σκέφτεται να εντάξει στο δυναμικό της η Παλέρμο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere dello Sport».
Φαίνεται ότι το «χορταστικό» 4-1 υπέρ της Λέστερ στο κατά 8.000 θέσεις μεγαλύτερο πλέον, «Άνφιλντ», ενθουσίασε τον Ολλανδό διεθνή χαφ της Λίβερπουλ, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ, που δήλωσε ότι φέτος του έχει «ανοίξει η όρεξη» για πολλά τέρματα!
Έναν παίκτη στον οποίο μπορεί να στηριχθεί και από τον οποίο μπορεί να περιμένει πολλά δίχως ν' απογοητευθεί, θεωρεί τον Γκρανίτ Τζάκα, ο Αρσέν Βενγκέρ. Επιστρέφε ο Τσεχ, αμφίβολος ο Ζιρο΄ύ
Να ξεχάσει την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τη Γουότφορντ και να μάθουν οι παίκτες του από τα λάθη που τους κόστισαν, θέλει ο Σλάβεν Μπίλιτς, στο προσεχές ματς των «σφυριών» με τη Γουέστ Μπρομ.
Παρά το γεγονός ότι η Χαλ αντιμετωπίζει αύριο (17/9, 17:00) την Άρσεναλ εντός έδρας, το ενδιαφέρον γύρω από τις «τίγρεις» δεν σταματά να μονοπωλεί το τι μέλει γενέσθαι με τον Μάικ Φίλαν στον πάγκο της ομάδας…
Κι όμως, είναι γεγονός. Ένας από τους ταχύτερους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ, ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, είναι πιο αργός από έναν... εν αποστρατεία ποδοσφαιριστή των «κόκκινων», τον Τζέιμι Κάραγκερ, ακόμη και σήμερα!
Μέλος της Τότεναμ τουλάχιστον μέχρι το 2021 θα παραμείνει ο νεαρός μέσος, Χάρι Γουίνκς.
Στην έλλειψη πίεσης που υπάρχει φέτος στη Λίβερπουλ αναφέρθηκε μέσω δηλώσεων του ο Σταν Κόλιμορ, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει ξεκάθαρος στόχος από μεριάς «κόκκινων» για τη φετινή περίοδο.
Το Σάββατο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε έπειτα από το άσχημο τροχαίο ατύχημα που είχε και από το οποίο ευτυχώς αποκόμισε μονάχα ένα κάταγμα στο πόδι, ο αμυντικός της Κρίσταλ Πάλας, Πάπε Σουαρέ.
Στην αποκάλυψη ότι η Πρέμιερ Λιγκ θα αποτελούσε ισχυρό πόλο έλξης για τη συνέχεια της καριέρας του προέβη ο Ιταλός διεθνής αμυντικός της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι.