Συμφωνία Σάντερλαντ-Πάλας για Φαν Άνχολτ!
Οι δυο ομάδες τα βρήκαν στα 14 εκ. λίρες για την μετακίνηση του Φαν Άνχολτ στις «μαυρόγατες», ενώ ο παίκτης βρίσκεται τώρα στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Οι δυο ομάδες τα βρήκαν στα 14 εκ. λίρες για την μετακίνηση του Φαν Άνχολτ στις «μαυρόγατες», ενώ ο παίκτης βρίσκεται τώρα στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Άκρως κολακευτικά ήταν τα σχόλια του Στίβεν Τζέραρντ για τον Φιλίπε Κουτίνιο, με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του παίκτη με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ έως το 2022.
Αρνητική κατάληξη φαίνεται πως είχε η υπόθεση της μετακίνησης του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από τον Ολυμπιακό στην Κρίσταλ Πάλας, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στην περίπτωση του Ιμπραΐμ Αμαντού της Λιλ.
Αν και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, την προσπάθεια και τη νοοτροπία τους στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μάρκο Σίλβα υποστήριξε ότι ήταν καθοριστικά τα προβλήματα που προέκυψαν για τη Χαλ από την ήττα (2-0) στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ.
Toν Πιέρο Σωτηρίου που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ μοιάζει να έχει ξεχωρίσει σε μεταγραφικό επίπεδο η Έβερτον.
Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 56 εκατομμυρίων λιρών απαιτεί η Μπάγερν Μονάχου από την Τσέλσι για να της παραχωρήσει τα δικαιώματα του Αρτούρο Βιντάλ.
Αυτή και αν είναι έκπληξη. Τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι ο Ρόμπερτ Σνόντγκρας θα κατέληγε στην Μπέρνλι, ήρθε η «σφήνα» της Γουέστ Χαμ να φέρει τα πάνω κάτω και τον ποδοσφαιριστή έτοιμο να υπογράψει με τα «σφυριά»!
Επίσημη πρόταση για εξάμηνο δανεισμό του Ντιέγκο Κοντέντο από τη γαλλική Μπορντό κατέθεσε η Σάντερλαντ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Sky Sports».
«Ασπίδα» προς τον Γκρανίτ Τζάκα ύψωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, με τον προπονητή της Άρσεναλ να υπερασπίζεται σε δηλώσεις του τον 24χρονο Ελβετό.
Μεταγραφική «βόμβα» θέλει να πυροδοτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προτίθεται να δώσει μέχρι και 100 εκατομμύρια για να αποκτήσει τον Ντέλε Άλι από την Τότεναμ!