Τραυματίστηκε και μένει Λίβερπουλ ο Μπράναγκαν
Στις τάξεις της Λίβερπουλ θα παραμείνει τελικά ο Κάμερον Μπρανάγκαν, ο τραυματισμός του οποίου «μπλόκαρε» την εξάμηνη μετακίνησή του στην Μπόλτον.
Στις τάξεις της Λίβερπουλ θα παραμείνει τελικά ο Κάμερον Μπρανάγκαν, ο τραυματισμός του οποίου «μπλόκαρε» την εξάμηνη μετακίνησή του στην Μπόλτον.
Αισιόδοξος πως η Τότεναμ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον φετινό τίτλο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Χάρι Κέιν. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πλήρες κατά τον ίδιο ρόστερ της ομάδας του, αλλά και το επερχόμενο κρίσιμο ντέρμπι με την Τσέλσι (4/1).
Για την αποχώρηση του Τζο Χαρτ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν προετοιμάζεται ήδη η Τορίνο, σύμφωνα με το «Sky Italia».
Συμπαίκτης του Τιερί Ανρί θα ήθελε να έχει υπάρξει ο Αλέξις Σάντσες, όπως ο ίδιος δήλωσε στο εβδομαδιαίο περιοδικό της Άρσεναλ.
Επαφές με τη Σασουόλο για την απόκτηση του Φεντερίκο Ατσέρμπι έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι της Λέστερ σύμφωνα με πηγές του «Sky Sports».
Παίκτης της Ντέρμπι Κάουντι μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνει ο Σκοτ Κάρσον.
Πεπεισμένος για τις … οπαδικές προτιμήσεις του Μάικ Ντιν έδειξε μέσω Instagram ο Χοσέ Φόντε, ο οποίος σχολίασε ένα βίντεο με τον Άγγλο διαιτητή να πρωταγωνιστεί σε δύο γκολ που έχει πετύχει κατά το παρελθόν η Τότεναμ.
Ποιος είπε ότι το ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας... εξασθένισε; Το αντίθετο μάλιστα, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι «ροσονέρι» θα φανερώσουν εκ νέου τις προθέσεις τους να πάρουν τον μέσο της Τσέλσι στο «Σαν Σίρο»!
Στην Σαουθάμπτον θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν οι Βέρτζιλ φαν Ντέικ και Ζόσε Φόντε σύμφωνα με τον Κλοντ Πιελ.
Πλησιάζει στην απόκτηση του Ρούντι Γκέστεντε η Μίντλεσμπρο, με τη «Daily Mail» να κάνει λόγο για συμφωνία κοντά στα 6 εκ. λίρες.