Μουρίνιο: «Καμία σχέση με τις άλλες η Τότεναμ»
Με πολύ κολακευτικά λόγια όσον αφορά την Τότεναμ, αλλά όχι και τις ομάδες τις οποίες βρήκε μπροστά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες εβδομάδες, μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Με πολύ κολακευτικά λόγια όσον αφορά την Τότεναμ, αλλά όχι και τις ομάδες τις οποίες βρήκε μπροστά της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις τελευταίες εβδομάδες, μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Η Στόουκ προσωρινά προκάλεσε... παγωνιά στο Έμιρεϊτς, ωστόσο η Άρσεναλ ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα στο Έμιρεϊτς. Προβάδισμα για τη νίκη η Μπέρνλι απέναντι στη Μπόρνμουθ, κακή απόφαση του διαιτητή για πέναλτι στο Χαλ – Κρίσταλ Πάλας, δίχως γκολ παραμένει το Σουόνσι – Σάντερλαντ.
Τον Αμερικανό τερματοφύλακα της Μίντλεσμπρο, Μπραντ Γιούζαν, έχει στο στόχαστρό της εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου η Ατλάντα Γιουνάιτεντ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όπως μετέδωσε Μέσο από την πατρίδα του 32χρονου ποδοσφαιριστή.
Με την αναμέτρηση της Λέστερ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι να δεσπόζει στην αγωνιστική δράση του Σαββάτου (19.30), ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν δίστασε να δηλώσει πως ο πάντα πρωτοποριακός Ισπανός προπονητής αντιγράφει τις τακτικές που ο ίδιος ακολουθούσε πολλά χρόνια πριν!
Όπως αποκαλύπτουν οι πάντα έγκυροι «Times», ο Ντιμίτρι Παγιέ μπορεί να αποχωρήσει από τη Γουέστ Χαμ έναντι μόλις 15 εκ. λιρών, σε περίπτωση που τα «σφυριά» υποβιβαστούν στην Τσάμπιονσιπ!
Η Έβερτον έγινε θύμα των ορέξεων και της Γουότφορντ, η οποία την υποχρέωσε στην 5η συνεχόμενη απώλεια βαθμών στην Πρέμιερ Λιγκ, πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι μαρτυρά το τελικό 3-2. Περίπου 30 χρόνια είχε να αναδείξει νικήτρια την δεύτερη το συγκεκριμένο ζευγάρι!
Με τα καλύτερα λόγια για την προπονητική αξία του αυριανού του αντιπάλου Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο συνάδελφός του και προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο.
Ένα τακουνάκι του Στέφανο Οκάκα έκανε το 1-1 και έφερε στα ίσα το Γουότφορντ-Έβερτον, του οποίου το σκορ είχε ανοίξει ο Ρομέλου Λουκάκου.
Πληροφορίες του «sports.fr» κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Ίντερ και Μίλαν για την απόκτηση του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί.
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους Μεσούτ Οζίλ και Αλέξις Σάντσες ο Άλεξ Ιβόμπι, τονίζοντας πως αμφότεροι τον έχουν βοηθήσει αρκετά στα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.