Θέλει Γιάνσεν η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ο Βίνσεντ Γιάνσεν που δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι τώρα στην Τότεναμ.
Στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ο Βίνσεντ Γιάνσεν που δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι τώρα στην Τότεναμ.
Κάτι που θα ήθελε να έχει κάνει πολύ ο Λουίς Φίγκο αλλά η ποδοσφαιρική του μοίρα δεν το επέτρεψε, ήταν να παίξει με τον Στίβεν Τζέραρντ!
Στο Μάντσεστερ επιστρέφει σήμερα (26/3) ο Κέβιν Ντε Μπρόινε για να αντιμετωπίσει με θεραπευτική αγωγή το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στη βουβωνική χώρα κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική του Βελγίου.
Ένα μεγαλοπρεπές άγαλμά του, με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Χιλής και... το σήμα της Άρσεναλ λίγο πιο δίπλα, μαζί με άλλα από τους συλλόγους που έχει περάσει, μπορεί να θαυμάζει πλέον στη γενέτειρά του, ο Αλέξις Σάντσες.
Τρόπους που θα μπορούσαν ν' αποδειχθούν αποτελεσματικοί, ψάχνει η Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση δελεασμού του Εντέν Αζάρ, με τον ισπανικό Τύπο να κάνει λόγο για παραχώρηση ενός εκ των Χάμες ή Ίσκο στην Τσέλσι, μαζί με χρηματικό ποσό.
Παράξενο φάνηκε στον Σεϊχού Κουγιατέ το γεγονός πως ο συμπαίκτης του στη Γουέστ Χαμ, Άντι Κάρολ, δεν επιλέχθηκε από τον εκλέκτορα της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για τους αγώνες των «τριών λιονταριών» κόντρα σε Γερμανία και Λιθουανία.
Την απόκτηση του Κάσπερ Σμάιχελ από τη Λέστερ έχει θέσει ως «καλοκαιρινή» προτεραιότητα ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος φαίνεται να σχεδιάζει την Άρσεναλ της σεζόν 2017-18.
Άγνωστο παραμένει το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Γκάμπριελ Ζεσούς, που ωστόσο εκτιμά ότι θα αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.
Πλήρως αφοσιωμένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ο Άγγλος διεθνής εξτρέμ, Τζέσε Λίνγκαρντ, ο οποίος αποκάλυψε παράλληλα, ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2018).
Στην πρωτεύουσα της Κροατίας εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (24/3) ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος πρόλαβε να δικαιολογήσει την αιτία του ταξιδιού πριν κάνουν την εμφάνισή τους τα καθιερωμένα σε αυτές τις περιπτώσεις μεταγραφικά σενάρια.