Ζιλμπέρτο: «Έφτασε η ώρα να φύγει ο Βενγκέρ»
Την άποψή του ότι ήρθε ο καιρός η Άρσεναλ να κλείσει το «κεφάλαιο» Αρσέν Βενγκέρ και να αναζητήσει νέο, πιο «φρέσκο» κόουτς εξέφρασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Την άποψή του ότι ήρθε ο καιρός η Άρσεναλ να κλείσει το «κεφάλαιο» Αρσέν Βενγκέρ και να αναζητήσει νέο, πιο «φρέσκο» κόουτς εξέφρασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.
Έτοιμη να καταθέσει ακόμα μία πρόταση στην Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Γουιλφρίντ Ζαχά, φέρεται να είναι η Τότεναμ, η οποία ωστόσο καλείται να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 30 εκ. για την ολοκλήρωση του «deal».
Στο «χέρι» της ομάδας του θεωρεί ότι βρίσκεται το να διατηρηθεί και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ ο κεντρικός αμυντικός της Χαλ, Χάρι Μαγκουάιρ, όπως δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του.
Κανένα ρόλο στο μεταγραφικό σχεδιασμό της Λίβερπουλ δεν αναμένεται να διαδραματίσει η Σαββατιάτικη εντός έδρας νίκη των «κόκκινων» επί της Άρσεναλ (3-1) σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιούργκεν Κλοπ.
Ούτε να σκεφτεί δεν θέλει ο Άσλεϊ Γουίλιαμς την πιθανότητα αποχώρησης του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο της Έβερτον!
Γράφοντας στη στήλη του στην «London Evening Standard», ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς, επεσήμανε για μία ακόμα φορά πως δεν «ψάχνεται» για απόκτηση τερματοφύλακα, παρά τα χειμερινά σενάρια για τον Άσμιρ Μπέγκοβιτς.
Νέα τροπή στην υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν δίνει η «AS», η οποία αναφέρει πως Γάλλος άσος πείστηκε από τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα έναν χρόνο, αφήνοντας έτσι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα... κρύα του λουτρού!
Την άποψή του πως με τα σφάλματα, στα οποία υπέπεσε η ομάδα του στα δύο γκολ που δέχθηκε, δεν θα ήταν δυνατόν να κερδίσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, επισήμανε ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν μπίλιτς, μετά την εντός έδρας ήττα από την Τσέλσι με σκορ 2-1.
Τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της νίκης (2-1) που πέτυχε η ομάδα του στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου επί της Γουέστ Χαμ τόνισε ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, υπενθυμίζοντας σε δημοσιογράφους και κοινό ότι οι «μπλε» επικράτησαν σε μία παραδοσιακή αναμέτρηση της αγγλικής πρωτεύουσας απέναντι στα «σφυριά».
Η Τσέλσι ήταν τρομερά αποτελεσματική και στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου απέναντι στη Γουέστ Χαμ, σκοράροντας στις δύο πρώτες καλές στιγμές της σε κάθε ημίχρονο, για να διαμορφώσει το 2-1 επί της Γουέστ Χαμ! Επανήλθε η ασφάλεια του +10 στην κορυφή για την ομάδα του Κόντε, ανούσια και ακίνδυνη αυτή του Μπίλιτς.