Δεν αποκλείει την παραμονή στην Τορίνο ο Χαρτ
Το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Τορίνο έχει σκεφτεί ο Τζο Χαρτ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με δηλώσεις του σε εκδήλωση που οργάνωσε χορηγός στην ομώνυμη του κλαμπ πόλη της Ιταλίας.
Το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Τορίνο έχει σκεφτεί ο Τζο Χαρτ, όπως ο ίδιος αποκάλυψε με δηλώσεις του σε εκδήλωση που οργάνωσε χορηγός στην ομώνυμη του κλαμπ πόλη της Ιταλίας.
Σε επαφές με την Άρσεναλ για την παραχώρηση του Λούκας Πέρεθ βρίσκεται ήδη η Γουέστ Χαμ, όπως αποκαλύπτουν οι «Times»!
Την περίπτωση του Φλοριάν Λεζέν της Εϊμπάρ εξετάζουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca».
Νέα κίνηση για την απόκτηση του Μπαστιάν Σβάινσταϊγκερ σκοπεύει να κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι η Chicago Fire!
Την πρόθεσή τους να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του Κόμπι Άρτουρ γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες της Μπέρμιγχαμ.
Μόνο ασυγκίνητο δεν έχει αφήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα της Μονακό το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Την ιδέα σε άτομο της Τσέλσι να γίνουν ανοιχτές οι προπονήσεις της ομάδας ώστε να αποδείξει στον κόσμο πως ο Ζοσέ Μουρίνιο κακώς τον είχε κατηγορήσει για χαμηλό επίπεδο σε αυτές, είχε «ρίξει» ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, που δεν χαρίστηκε στον προηγούμενο προπονητή του.
Τέλος σε όποια φήμη για το μέλλον του Μάρκο Γκρούγιτς έβαλε ο ατζέντης του, δηλώνοντας πως η Λίβερπουλ δεν διατίθεται να τον αφήσει παρά το ενδιαφέρον της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.
Αισιόδοξος πως με νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια της στο «KCOm Stadium», η Χαλ θα καταφέρει να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίστηκε μέσω δηλώσεων του ο Σαμ Κλούκας.
Ο σύμβουλος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς, εξέφρασε την επιθυμία του να φέρει στον σύλλογο της Κροατίας υπό μορφή δανεισμού τον μέσο της Λίβερπουλ, Μάρκο Γκρούγιτς, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε Μέσο της Σερβίας.