Έτοιμη για το «μπαμ» με Φαν Ντάικ η Λίβερπουλ
Αποφασισμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση ώστε να κάνει δικό της τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι η Λίβερπουλ, δίνοντας για χάρη του στην Σαουθάμπτον μέχρι και 50 εκ. λίρες!
Αποφασισμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση ώστε να κάνει δικό της τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι η Λίβερπουλ, δίνοντας για χάρη του στην Σαουθάμπτον μέχρι και 50 εκ. λίρες!
Aστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες στο Νησί, στα γραφεία των Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ, με σκοπό την διερεύνηση στοιχείων σχετιζόμενων με τα οικονομικά τους δεδομένα αλλά και τις συναλλαγές τους σε επίπεδο μεταγραφών!
Με έναν ιδιαίτερα επιθετικό τόνο απάντησε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στο σχόλιο του νυν παίκτη της Αλ Σαντ και θρύλου της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, που αφορούσε τον μεσοεπιθετικό των «σπιρουνιών», Ντέλε Άλι, και τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι και φίλου του Ισπανού χαφ, Πεπ Γκουαρδιόλα.
Δημοσίευμα του πάντα έγκυρου «Kicker» αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου εξετάζει σοβαρά την απόκτηση των Αλέξις Σάντσες και Κάιλ Γουόκερ, από Άρσεναλ και Τότεναμ αντίστοιχα.
Το ότι οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στο χθεσινό (25/4) παιχνίδι του «Στάμφορντ Μπριτζ» και έτσι, η ομάδα του ηττήθηκε (4-2) από τη σπουδαία, όπως τη χαρακτήρισε, Τσέλσι, στάθηκε ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Κλοντ Πιέλ.
Την ικανοποίηση του για την αντίδραση που «έβγαλε» η ομάδα του στις δυο δύσκολες δοκιμασίες της μετά το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Τότεναμ όσο και ακολούθως στο χθεσινό, δύσκολο κατά τον ίδιο, παιχνίδι με την Σαουθάμπτον (4-2), εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε.
Τρία εξ αναβολής παιχνίδια για την 28η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος διεξάγοτναι σήμερα (26/4), όπου η δεύτερη Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της συμπολίτισσας, Κρίσταλ Πάλας, ενώ αναμετρώνται και οι περυσινές δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας (Άρσεναλ-Λέστερ), αλλά και οι δύο φετινοί ουραγοί (Μίντλεσμπρο-Σάντερλαντ).
Η Τσέλσι συνήλθε εγκαίρως από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο «Ολντ Τράφορντ» και με τη νίκη της επί της Σαουθάμπτον (4-2) αύξησε, έστω και προσωρινά, την απόσταση από την 2η Τότεναμ στους 7 βαθμούς!
Την άνεσή του να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας εξέφρασε με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (MUTV) ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ντάλι Μπλιντ.
Δεν… κρατιέται για το ερχόμενο παιχνίδι της Πέμπτης, ανάμεσα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ στο «Έτιχαντ» ο Άντερ Ερέρα, χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως παιχνίδι της χρονιάς για τους «κόκκινους διαβόλους», στο «κυνήγι» για μια θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος!